Πρέβεζα: Στα τέλη Σεπτεμβρίου με αρχές Οκτωβρίου τα πρώτα 15 χιλιόμετρα του δρόμου Άκτιο-Αμβρακία στην κυκλοφορία Πρέβεζα: Στα τέλη Σεπτεμβρίου με αρχές Οκτωβρίου τα πρώτα 15 χιλιόμετρα του δρόμου Άκτιο-Αμβρακία στην κυκλοφορία | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Πρέβεζα: Στα τέλη Σεπτεμβρίου με αρχές Οκτωβρίου τα πρώτα 15 χιλιόμετρα του δρόμου Άκτιο-Αμβρακία στην κυκλοφορία

Πρέβεζα:Στα τέλη Σεπτεμβρίου με αρχές Οκτωβρίου τα πρώτα 15 χιλιόμετρα του δρόμου Άκτιο-Αμβρακία στην κυκλοφορία

Στα τέλη Σεπτεμβρίου ή το πολύ στις αρχές Οκτωβρίου αναμένεται να δοθούν στην κυκλοφορία τα πρώτα 15 χιλιόμετρα του δρόμου Άκτιο-Αμβρακία.

Οχτώ και πλέον χρόνια μετά την υπογραφή της σύμβασης οι οδηγοί θα έχουν τη δυνατότητα να κινηθούν στο νέο οδικό άξονα. 

Τα 15 αυτά χιλιόμετρα αυτά ξεκινούν λίγο μετά (περίπου 1,5χλμ) την Υποθαλάσσια Αρτηρία Ακτίου-Πρέβεζας και καταλήγουν λίγο μετά την Βόνιτσα λειτουργώντας στην πραγματικότητα ως μία μεγάλη παράκαμψη της πόλης.

Είναι τμήμα της πρώτης εργολαβίας η οποία άλλωστε ήταν και η μόνη που διασώθηκε και συνέχισε να λειτουργεί. Με αυτά τα 15 χιλιόμετρα διευκολύνεται η πρόσβαση προς Λευκάδα-Άκτιο και Πρέβεζα και ήδη οι οδηγοί θα παρατηρήσουν μία μείωση στην χρονοαπόσταση κατά περίπου 10 λεπτά.

Το Άκτιο-Αμβρακία (ή Αμβρακία Οδός) έχει συνολικό μήκος 48,5χλμ. Τα υπόλοιπα χιλιόμετρα αφαιρώντας τα 15χλμ που θα ολοκληρωθούν, έχουν ενταχθεί στην περίφημη εργολαβία-σκούπα ο διαγωνισμός της οποίας βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη.

Δημοτική Ραδιοφωνία Πρέβεζας

epirusblog.gr
5 of 5
Πρέβεζα: Στα τέλη Σεπτεμβρίου με αρχές Οκτωβρίου τα πρώτα 15 χιλιόμετρα του δρόμου Άκτιο-Αμβρακία στην κυκλοφορία
epirusblog.gr
5 of 5
Πρεβεζα 3354360569731151346
Σχόλια
item