Ταυτοποιήθηκε ως νεκρός ο 13χρονος Δημήτρης Αλεξόπουλος που αγνοούνταν

Ταυτοποιήθηκε ως νεκρός ο 13χρονος Δημήτρης Αλεξόπουλος που αγνοούνταν
Ανεβαίνει και άλλο ο αριθμός των θυμάτων που άφησε πίσω της η φονική πυρκαγιά στο Μάτι, καθώς σήμερα ταυτοποιήθηκε και η σορός ενός 13χρονου.
Πρόκειται για τον Δημήτρη Αλεξόπουλο, τα ίχνη του οποίου είχαν χαθεί ενώ ήταν μαζί με τον θείο, τον παππού και τη γιαγιά του. 
Υπενθυμίζεται πως το  Χαμόγελο του Παιδιού εξέδωσε Missing alert για τον 13χρονο Δημήτρη Αλεξόπουλο που αγνοείται από τις 23 Ιουλίου μετά την πυρκαγιά στο Μάτι. 
Στην ανακοίνωση που εξέδωσε πριν λίγα λεπτά το Χαμόγελο του Παιδιού αναφέρεται χαρακτηριστικά: 
«ΤΡΑΓΙΚΟ ΤΕΛΟΣ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΑ TOY ΔΗΜΗΤΡΗ ΑΛΕΞΟΠΟΥΛΟΥ 13 ΕΤΩΝ
Στις 28/7/2018, στις 15:00 ενημερωθήκαμε από την μητέρα του Δημήτρη Αλεξόπουλου ότι ο γιος της ο οποίος αγνοούνταν από το Μάτι Αττικής, ταυτοποιήθηκε ως νεκρός ανάμεσα στα δεκάδες θύματα της φονικής πυρκαγιάς.
Εξ’ αρχής τα δεδομένα μαρτυρούσαν ότι πρόκειται για ιδιαίτερα ανησυχητική εξαφάνιση καθώς δεν υπήρχαν σαφή στοιχεία που να συνηγορούν στο αντίθετο.
Οι έρευνες του Πυροσβεστικού Σώματος κατέληξαν στην τραγική είδηση και δυστυχώς επιβεβαιώθηκαν οι φόβοι μας».
Οι φωτογραφίες είχαν ανέβει στο Facebook από τον χρήστη Νίκο Καλογερίκο. Παράλληλα, είχε λάβει πληροφορίες από αυτόπτες μάρτυρες ότι ο 13χρονος Δημήτρης εθεάθη με την γιαγιά του να περιμένουν ένα αλιευτικό σκάφος για να τους σώσει. 
Ολα αυτά τα στοιχεία είχαν δώσει ελπίδες στην οικογένεια και ευρύτερα για την τύχη του παιδιού. Δυστυχώς, οι όποιες ελπίδες διαψεύστηκαν σήμερα με τον χειρότερο τρόπο. 
Οι φωτογραφίες στις οποίες ο τραγικός πατέρας είχε αναγνωρίσει τον γιο του και την γιαγιά του παιδιού. Οι φωτογραφίες στις οποίες ο τραγικός πατέρας είχε αναγνωρίσει τον γιο του και την γιαγιά του παιδιού.
Οι φωτογραφίες είχαν ανέβει στο Facebook.Οι φωτογραφίες είχαν ανέβει στο Facebook.
Δυστυχώς οι ελπίδες να βρεθεί το παιδί ζωντανό διαψεύστηκαν... Δυστυχώς οι ελπίδες να βρεθεί το παιδί ζωντανό διαψεύστηκαν...
Από την πρώτη στιγμή, πατέρας του 13χρονου, Αναστάσιος Αλεξόπουλος, έχει ανεβάσει στην ειδική σελίδα για τους αγνοούμενους που έχει δημιουργηθεί (missingpeople.audax.gr) τη φωτογραφία του μικρού Δημήτρη.
Τη συνοδεύει με το εξής μήνυμα:
«Αναστάσιος Αλεξόπουλος
Παρακαλώ να κοινοποιήσετε την φωτογραφία του αγνοούμενου γιού μου ετών 13.
Το όνομά του είναι Δημήτρης Αρίστος Αλεξόπουλος
Αγνοείται από εχθές (σ.σ. Δευτέρα 23 Ιουλίου) στις 18.00 από το Μάτι όπου έφυγε με τους παπούδες του με το αμάξι του Θείου του.
(Αγνοούνται όλοι Νικόλας, Γιάννης και Παρασκευή Καλεγιαννακου)».
Ο Δημήτρης Αναστασόπουλος. Ο Δημήτρης Αναστασόπουλος. 
Η φωτογραφία του παιδιού είχε αναρτηθεί στη βάση με τους αγνοούμενους. Η φωτογραφία του παιδιού είχε αναρτηθεί στη βάση με τους αγνοούμενους.
Χθες βράδυ ταυτοποιήθηκαν ως νεκρές οι δίδυμες αδελφές Σοφία και Βασιλική Φιλιποππούλου. Βρέθηκαν στην αγκαλιά των παππούδων τους, στο Μάτι.

epirusblog.gr
5 of 5
Ταυτοποιήθηκε ως νεκρός ο 13χρονος Δημήτρης Αλεξόπουλος που αγνοούνταν
epirusblog.gr
5 of 5
κοινωνία 2454646197342073613
item