Γιάννενα: Με 112 Kg Κάνναβης Στο Αυτοκίνητο ..Έπεσε Πάνω Σε Αστυνομικούς Στη Μεταμόρφωση Γιάννενα: Με 112 Kg Κάνναβης Στο Αυτοκίνητο ..Έπεσε Πάνω Σε Αστυνομικούς Στη Μεταμόρφωση | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Γιάννενα: Με 112 Kg Κάνναβης Στο Αυτοκίνητο ..Έπεσε Πάνω Σε Αστυνομικούς Στη Μεταμόρφωση

Γιάννενα: Με 112 Kg Κάνναβης Στο Αυτοκίνητο ..Έπεσε Πάνω Σε Αστυνομικούς Στη Μεταμόρφωση

Συνελήφθη στην περιοχή της Μεταμόρφωσης Ιωαννίνων, στο πλαίσιο οργανωμένης επιχείρησης, 36χρονος αλλοδαπός, έπειτα από την κατάσχεση μεγάλης ποσότητας κάνναβης που κατείχε σε αυτοκίνητο.

Κατασχέθηκαν -112- κιλά κάνναβης

Επιπρόσθετα, σε βάρος του 36χρονου εκκρεμούσε ένταλμα σύλληψης για ναρκωτικά
Συνελήφθη σήμερα (17-07-2018) το πρωί στην περιοχή της Μεταμόρφωσης Ιωαννίνων, στο πλαίσιο οργανωμένης επιχείρησης αστυνομικών του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ιωαννίνων, 36χρονος αλλοδαπός, έπειτα από την κατάσχεση μεγάλης ποσότητας κάνναβης.


Συγκεκριμένα, στο πλαίσιο στοχευμένων δράσεων για την καταπολέμηση της εισαγωγής-διακίνησης ναρκωτικών ουσιών και κατόπιν αξιοποίησης πληροφοριών και στοιχείων, σήμερα το πρωί στην Εθνική Οδό Ιωαννίνων – Κοζάνης (διασταύρωση Μεταμόρφωσης), οι αστυνομικοί εντόπισαν τον 36χρονο να επιβαίνει σε Ι.Χ.Ε αυτοκίνητο και προέβησαν στην κατάσχεση (46) δεμάτων κάνναβης, συνολικού βάρους -112- κιλών, που βρέθηκαν στο εσωτερικό του οχήματος.


Επιπρόσθετα, από τον έλεγχο των στοιχείων του 36χρονου εξακριβώθηκε ότι εκκρεμούσε σε βάρος του ένταλμα σύλληψης του κ. Εισαγγελέα Εφετών Ιωαννίνων, για παραβάσεις της Νομοθεσίας περί Ναρκωτικών.


Επίσης, κατασχέθηκε το ανωτέρω αυτοκίνητο που χρησιμοποιήθηκε για τη μεταφορά των ναρκωτικών καθώς και δύο κινητά τηλέφωνα.


Σε βάρος του 36χρονου σχηματίσθηκε δικογραφία κακουργηματικού χαρακτήρα για εισαγωγή στη χώρα, μεταφορά και διακίνηση ναρκωτικών ουσιών καθώς και για παράνομη είσοδο στη χώρα και θα οδηγηθεί στον αρμόδιο Εισαγγελέα.
epirusblog.gr
5 of 5
Γιάννενα: Με 112 Kg Κάνναβης Στο Αυτοκίνητο ..Έπεσε Πάνω Σε Αστυνομικούς Στη Μεταμόρφωση
epirusblog.gr
5 of 5
Ιωάννινα 2337284441487395612
Σχόλια
item