Σπυράκη στο ΘΕΜΑ 104,6: Θα επαναφέρουμε άμεσα την τροπολογία για να μην περικοπούν οι συντάξεις Σπυράκη στο ΘΕΜΑ 104,6: Θα επαναφέρουμε άμεσα την τροπολογία για να μην περικοπούν οι συντάξεις | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Σπυράκη στο ΘΕΜΑ 104,6: Θα επαναφέρουμε άμεσα την τροπολογία για να μην περικοπούν οι συντάξεις

Σπυράκη στο ΘΕΜΑ 104,6: Θα επαναφέρουμε άμεσα την τροπολογία για να μην περικοπούν οι συντάξεις

Την πρόθεση της Νέας Δημοκρατίας να επαναφέρει άμεσα την τροπολογία για την αναστολή περικοπής των συντάξεων που κατέθεσε την περασμένη Πέμπτη ο Κυριάκος Μητσοτάκης στη συζήτηση των πολιτικών αρχηγών για την οικονομία στη Βουλή ανακοίνωσε στο ΘΕΜΑ 104,6 η Μαρία Σπυράκη.«Εφόσον η κυβέρνηση ετιμά ότι υπάρχει περιθώριο, να δούμε αν αν υπάρχει δυνατότητα και περιθώριο να μην κοπούν οι συντάξεις» είπε η εκπρόσωπος τύπου της ΝΔ υπενθυμίζοντας ότι η αξιωματική αντιπολίτευση ζητά να μην περικοπούν οι συντάξεις «γιατί εμείς δεν την ψηφίσαμε».

«Η κυβέρνηση ψήφισε την περικοπή και την έβαλε εκ των υστέρων μετά το Μνημόνιο στη συμφωνία. Αυτοί διαρρέουν ότι υπάρχει περιθώριο, είμαστε εδώ και θέλουμε να έχουμε καθαρό γήπεδο» κατέληξε για το θέμα η κυρία Σπυράκη.

Παράλληλα η εκπρόσωπος τύπου της ΝΔ ανακοίνωσε ότι το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης συνδέει τη θετική της ψήφο για την κατάτμηση της Β΄ Αθήνας με την παροχή δικαιώματος ψήφου από τις ερχόμενες εκλογές στους Έλληνες του εξωτερικού.

«Θα πάμε σε επανακατάθεση της πρότασης μέχρι την Παρασκευή για να πούμε στην κυβέρνηση ότι δεν ξεχνάμε το αυτονόητο δικαίωμα των Ελλήνων του εξωτερικού που είναι εγγεγραμμένοι στους εκλογικούς καταλόγους την ώρα που η κυβέρνηση ψάχνει προφάσεις εν αμαρτίαις» είπε η κυρία Σπυράκη και ξεκαθάρισε:

«Θέλουμε την κατάτμηση αλλά θέλουμε και σε αυτές τις εκλογές να υπάρχει δικαίωμα ψήφου των Ελλήνων του εξωτερικού».

«H Νέα Δημοκρατία είναι υπέρ της διατήρησης των ανοικτών διαύλων με την Τουρκία και την τουρκική ηγεσία. Σε κάθε ευκαιρία και σε όλες τις διεθνείς ευκαιρίες που δόθηκαν και δίνονται  στον κ. Μητσοτάκη, η Νέα Δημοκρατία θέτει μετ΄ επιτάσεως το θέμα της άμεσης απελευθέρωσης των δύο Ελλήνων στρατιωτικών. 


Μάλιστα, ο κ. Μητσοτάκης έχει θέσει το θέμα αυτό και στο υψηλότερο επίπεδο, στη Σύνοδο Κορυφής, αλλά και σε όλες τις διμερείς συναντήσεις που έχει με επικεφαλής κομμάτων  και πρωθυπουργούς. Είναι απαραίτητο να διατηρηθούν ανοικτοί δίαυλοι. 

Η κυρία Μπακογιάννη απάντησε στο θεσμικά απαράδεκτο, στο χυδαίο tweet του κ. Καμμένου. Στην ουσία του θέματος η Νέα Δημοκρατία θέλει να διατηρηθούν ανοικτοί δίαυλοι επικοινωνίας με την Τουρκία, ώστε να υπάρχει δυνατότητα συνεννόησης με τους γείτονες».
Epirusblog Gr
5 of 5
Σπυράκη στο ΘΕΜΑ 104,6: Θα επαναφέρουμε άμεσα την τροπολογία για να μην περικοπούν οι συντάξεις
Epirusblog Gr
5 of 5
πολιτική 3011808397216499923
Σχόλια
item