ΝΔ: Mέρα ντροπής για Τσίπρα, Καμμένο - Τους άφησαν να αυτοαποκαλούνται «Μακεδόνες»

ΝΔ: Mέρα ντροπής για Τσίπρα, Καμμένο - Τους άφησαν να αυτοαποκαλούνται «Μακεδόνες»

«Σήμερα δεν είναι μια μόνο μια θλιβερή μέρα για την Ελλάδα, αλλά και μια μέρα ντροπής για τον κ. Τσίπρα και τον κ. Καμμένο. 

Διότι μαζί εκχώρησαν στους πολίτες της ΠΓΔΜ τη δυνατότητα να αυτοαποκαλούνται “Μακεδόνες” και να υποστηρίζουν ότι μιλούν την τάχα μακεδονική γλώσσα», σημειώνει σε σημερινή ανακοίνωσή της η Νέα Δημοκρατία. 
Η αξιωματική αντιπολίτευση κάνει λόγο για «πρωτοφανή αγριότητα στα σημερινά επεισόδια στο Πισοδέρι Φλωρίνης», ενώ προβαίνει την ίδια ώρα στη θλιβερή διαπίστωση «ότι  εκχώρησαν στους πολίτες της ΠΓΔΜ τη δυνατότητα να αυτοαποκαλούνται “Μακεδόνες” και να υποστηρίζουν ότι μιλούν την τάχα μακεδονική γλώσσα». 


Σε δήλωσή του το γραφείο Τύπου του κόμματος τονίζει πως ο ελληνικός λαός είναι δικαίως οργισμένος, καθώς συνειδητοποίησε πως ΣΥΡΙΖΑ και ΑΝΕΛ για να παραμείνουν στην εξουσία, δεν υπολογίζουν πια ούτε τα εθνικά συμφέροντα.



Διαβάστε ολόκληρη την ανακοίνωση 

«Η κυβέρνηση που αφήνει τους Ρουβίκωνες να δρουν ανενόχλητοι, έδειξε σήμερα το αυταρχικό της πρόσωπο. Την ώρα που οι κ. Τσίπρας και Κοτζιάς πανηγύριζαν στις Πρέσπες για μια συμφωνία που βλάπτει τα εθνικά συμφέροντα, δόθηκε εντολή στην αστυνομία να δείξει πρωτοφανή αγριότητα, στέλνοντας ακόμη και στο νοσοκομείο πολίτες που διαδήλωσαν την πατριωτική τους ευαισθησία.

Σήμερα δεν είναι μια μόνο μια θλιβερή μέρα για την Ελλάδα, αλλά και μια μέρα ντροπής για τον κ. Τσίπρα και τον κ. Καμμένο. Διότι μαζί εκχώρησαν στους πολίτες της ΠΓΔΜ τη δυνατότητα να αυτοαποκαλούνται “Μακεδόνες” και να υποστηρίζουν ότι μιλούν την τάχα μακεδονική γλώσσα.

Ο ελληνικός λαός είναι δικαίως οργισμένος. Διότι συνειδητοποίησε ότι ΣΥΡΙΖΑ και ΑΝΕΛ για να παραμείνουν για λίγο ακόμη στην εξουσία, δεν υπολογίζουν πια ούτε τα εθνικά συμφέροντα. Μακεδονική εθνότητα και μακεδονική γλώσσα καμία προηγούμενη κυβέρνηση δεν είχε αποδεχθεί. Οι 153 βουλευτές των κ. Τσίπρα και Καμμένου έχουν βαρύτατες ευθύνες. Διότι δεσμεύουν την Ελλάδα με μια συμφωνία που δημιουργεί τετελεσμένα, τα οποία είναι εξαιρετικά δύσκολο να ανατραπούν.

Η Νέα Δημοκρατία θα κάνει το παν για να μην διχαστούν οι Έλληνες και καλεί τους πολίτες να δείξουν αυτοσυγκράτηση και ψυχραιμία. Και καλεί το ίδιο να πράξει και η κυβέρνηση, η οποία μοιάζει να μην συνειδητοποιεί ότι έχει απέναντί της τη συντριπτική πλειονότητα των Ελλήνων».
epirusblog.gr
5 of 5
ΝΔ: Mέρα ντροπής για Τσίπρα, Καμμένο - Τους άφησαν να αυτοαποκαλούνται «Μακεδόνες»
epirusblog.gr
5 of 5
πολιτική 1540687974286179204
item