Άρτα: ΣΤΗΝ 3η ΘΕΣΗ Η ΑΡΤΑ ΜΕ ΤΙΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΑΡΑΒΙΑΣΕΙΣ ΕΡΥΘΡΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΗ ΣΕ ΜΙΑ ΕΒΔΟΜΑΔΑ! Άρτα: ΣΤΗΝ 3η ΘΕΣΗ Η ΑΡΤΑ ΜΕ ΤΙΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΑΡΑΒΙΑΣΕΙΣ ΕΡΥΘΡΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΗ ΣΕ ΜΙΑ ΕΒΔΟΜΑΔΑ! | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Άρτα: ΣΤΗΝ 3η ΘΕΣΗ Η ΑΡΤΑ ΜΕ ΤΙΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΑΡΑΒΙΑΣΕΙΣ ΕΡΥΘΡΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΗ ΣΕ ΜΙΑ ΕΒΔΟΜΑΔΑ!Άρτα: ΣΤΗΝ 3η ΘΕΣΗ Η ΑΡΤΑ ΜΕ ΤΙΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΑΡΑΒΙΑΣΕΙΣ ΕΡΥΘΡΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΗ ΣΕ ΜΙΑ ΕΒΔΟΜΑΔΑ!
Το στοχευμένο πρόγραμμα «παράβαση της εβδομάδας», της Διεύθυνσης Τροχαίας της ΕΛ.ΑΣ κατέγραψε πάνω από 500 παραβιάσεις ερυθρού σηματοδότη την τελευταία εβδομάδα...

Παρά τα τσουχτερά πρόστιμα, οι Έλληνες φαίνεται πως συνεχίζουν να περνούν με κόκκινο, ρισκάροντας τη ζωή τους και των γύρω τους.

Όπως έδειξαν τα αποτελέσματα του στοχευμένου προγράμματος «παράβαση της εβδομάδας», της Διεύθυνσης Τροχαίας, μέσα σε μια εβδομάδα βεβαιώθηκαν 522 παραβιάσεις ερυθρού σηματοδότη.

Σύμφωνα με το sputniknews.gr, πρωταθλήτρια η Αθήνα καθώς τα συνεργεία της Τροχαίας κατέγραψαν 99 παραβιάσεις ερυθρού σηματοδότη στα διάστημα 4-10 Ιουνίου.

Ακολουθούν το Ηράκλειο όπου βεβαιώθηκαν 34 παραβιάσεις, η Άρτα (27), η Ημαθία (24), η Θεσσαλονίκης (23), οι Σέρρες (23) και η Φθιώτιδα (23).

Συνολικά ελέγχθηκαν 381 συνεργεία Τροχαίας, 2.191 οχήματα σε όλη τη χώρα.

Οι έλεγχοι από τη Διεύθυνση Τροχαίας συνεχίζονται με στόχο την πρόληψη και τον περιορισμό των σοβαρών τροχαίων ατυχημάτων και την αναβάθμιση του επιπέδου οδικής ασφάλειας.
epirusblog.gr
5 of 5
Άρτα: ΣΤΗΝ 3η ΘΕΣΗ Η ΑΡΤΑ ΜΕ ΤΙΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΑΡΑΒΙΑΣΕΙΣ ΕΡΥΘΡΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΗ ΣΕ ΜΙΑ ΕΒΔΟΜΑΔΑ!
epirusblog.gr
5 of 5
Αρτα 6271378152419961174
Σχόλια
item