«Μια φανταστική γιορτή» -Τα tweets και οι φωτογραφίες του Καρόλου από την Κρήτη [εικόνες] «Μια φανταστική γιορτή» -Τα tweets και οι φωτογραφίες του Καρόλου από την Κρήτη [εικόνες] | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

«Μια φανταστική γιορτή» -Τα tweets και οι φωτογραφίες του Καρόλου από την Κρήτη [εικόνες]

«Μια φανταστική γιορτή» -Τα tweets και οι φωτογραφίες του Καρόλου από την Κρήτη [εικόνες]
Την κρητική φιλοξενία απήλαυσαν στο έπακρο ο πρίγκιπας Κάρολος και η δούκισσα της Κορνουάλης, Καμίλα.
Το πριγκιπικό ζεύγος βρέθηκε στην Κρήτη, τελευταίο σταθμό της επίσημης επίσκεψής τους στην Ελλάδα, με την υποδοχή να είναι τουλάχιστον πανηγυρική. 
Το πρόγραμμά τους ήταν γεμάτο και πρώτος σταθμός τους ο αρχαιολογικός χώρος της Κνωσού, όπου ξεναγήθηκαν από την υπουργό Πολιτισμού Λυδία Κονιόρδου, την γενική γραμματέα του υπουργείου Μαρία Βλαζάκη. Στην ξενάγηση ήταν μαζί τους και η κυρία Μαριάννα Βαρδινογιάννη.
Στη συνέχεια, το ζεύγος ακολούθησε διαφορετικούς δρόμους με τον πρίγκιπα να ξεναγείται από την Μαριάννα Βαρδινογιάννη και την Μαρέβα Μητσοτάκη στην οικία του Βρετανού ανασκαφέα της Κνωσού, σερ Αρθρουρ Εβανς, την περίφημη «Βίλα Αριάδνη», καθώς και στις εγκαταστάσεις της Βρετανικής Αρχαιολογικής Σχολής, ενώ η δούκισσα βρέθηκε στην ενδοχώρα του νομού Ηρακλείου και το Οινοποιείο Λυραράκη όπου δοκίμασε κρασί.
Ο πρίγκιπας Κάρολος επισκέφθηκε τις εγκαταστάσεις της Αναπτυξιακής Εταιρείας Ηρακλείου και είχε την ευκαιρία να μιλήσει με εργαζομένους της Υπατης Αρμοστείας και να συναντήσει οικογένειες προσφύγων.
Επειτα, το πριγκιπικό ζεύγος βρέθηκε στην πλατεία Παναγίας στις Αρχανές, όπου είχε στηθεί μια φανταστική γιορτή με τα εδέσματα και τους χορούς να πρωταγωνιστούν. Κάρολος και Καμίλα, μάλιστα, δεν δίστασαν να χορέψουν τον παραδοσιακό κρητικό χορό σιγανό και να συμμετάσχουν ενεργά στον γλέντι.
«Στις Αρχάνες, Ελληνες χορευτές καλωσορίζουν τον πρίγκιπα και τη δούκισσα σε μια φανταστική γιορτή με κρητικό φαγητό και πολιτισμό», ανέφεραν σχετικά στο Twitter.
Φυσικά, την εμπειρία τους στην Κρήτη μοιράστηκαν με τους ακολούθους τους στο Twitter με τις εικόνες από το ελληνικό νησί να ταξιδεύουν σε κάθε γωνιά του πλανήτη.
Epirusblog Gr
5 of 5
«Μια φανταστική γιορτή» -Τα tweets και οι φωτογραφίες του Καρόλου από την Κρήτη [εικόνες]
Epirusblog Gr
5 of 5
κοινωνία 6164763368707463969
Σχόλια
item