Γωγώ Μαστροκώστα: «Τρέμω στην ιδέα να με ρωτήσει η κόρη μου για τις sexy φωτογραφίσεις μου» Γωγώ Μαστροκώστα: «Τρέμω στην ιδέα να με ρωτήσει η κόρη μου για τις sexy φωτογραφίσεις μου» | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Γωγώ Μαστροκώστα: «Τρέμω στην ιδέα να με ρωτήσει η κόρη μου για τις sexy φωτογραφίσεις μου»

Γωγώ Μαστροκώστα: «Τρέμω στην ιδέα να με ρωτήσει η κόρη μου για τις sexy φωτογραφίσεις μου»

Η Γωγώ Μαστροκώστα με απόλυτη ειλικρίνεια παραδέχεται σε συνέντευξή της στο Down Town ότι έχει μετανιώσει για sexy φωτογραφίσεις που έχει κάνει στο παρελθόν και δηλώνει ότι τρέμει στην ιδέα να πρέπει να μιλήσει γι αυτές στην κόρη της.

Τι μητέρα είσαι;

«Τι να σου πω; Μιλάμε για τα πάντα με τη Βικτώρια και είμαι πολύ υπομονετική και προοδευτική σε όλα όσα μου λέει Είναι διαφορετικές εποχές. Τώρα τα παιδιά είναι πολύ πιο ώριμα Και νομίζω ότι τα παιδιά της δικής μας γενιάς θα είναι πολύ χορτάτα 


Δεν θα έχουν απωθημένα. Επίσης είμαι μια μητέρα που δύσκολα λέει όχι. Δεν θέλω από άποψη την άρνηση, δεν θέλω να μεγαλώσω έναν άνθρωπο με απωθημένα».

Για τις sexy φωτογραφίσεις σε έχει ρωτήσει;

«Όχι, ποτέ. Να σου πω την αλήθεια, δεν θέλω και να μου πει κάτι. Τρέμω και στην ιδέα του να με ρωτήσει. 


Ξέρεις, ήταν μια εποχή που όλοι κάναμε sexy εξώφυλλα, και σαφώς θα προτιμούσα κάποιες φωτογραφίσεις να μην τις είχα κάνει, αλλά σε παρασέρνει ο ανεμοστρόβιλος. Και σου λέω για τώρα, που έχω κάνει ένα παιδί. Λέω «γιατί έκανα αυτό; Αν το δει τι θα πει;».Και τώρα κάνεις μια φωτογράφιση με μαγιό.

«Καταρχάς, το κάνω γιατί θέλω να προωθήσω τη δική μου συλλογή. Πάντα ήθελα να σχεδιάσω μαγιό και το ανέβαλλα. Τώρα ξεκίνησα από μια μικρή σειρά και τον χειμώνα θα μπω πιο δυναμικά».

Δεν αισθάνεσαι περίεργα που κάνεις τέτοια φωτογράιση έπειτα από τόσα χρόνια;

«Το θέμα είναι να σου πηγαίνει κάτι. Αν μπορείς να υποστηρίξεις κάτι, γιατί να μην το κάνεις; Και εγώ τόσα χρόνια έχω επίγνωση του τι μπορώ να κάνω και τι όχι. 


Δηλαδή, αν μια κοπελίτσα 20 χρονών, που είναι λίγο άχαρη, φοράει μίνι, εγώ πρέπει να το ανεχτώ, ενώ πρέπει να κρίνω μια πολύ sexy 45αρα που κοπιάζει σε γυμναστήρια και να πω ότι δεν της πηγαίνει; Έχουν αλλάξει οι ηλικίες και αυτό είναι και το όμορφο. 

Οι άνθρωποι αργούν να γεράσουν στις μέρες μας.»

Epirusblog Gr
5 of 5
Γωγώ Μαστροκώστα: «Τρέμω στην ιδέα να με ρωτήσει η κόρη μου για τις sexy φωτογραφίσεις μου»
Epirusblog Gr
5 of 5
show biz 7440964484613043926
Σχόλια
item