Αθηνά Οικονομάκου: Η νέα της ζωή ως μητέρα και η καθημερινότητα με τον μικρό Μάξιμο! [pics,vid] Αθηνά Οικονομάκου: Η νέα της ζωή ως μητέρα και η καθημερινότητα με τον μικρό Μάξιμο! [pics,vid] | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Αθηνά Οικονομάκου: Η νέα της ζωή ως μητέρα και η καθημερινότητα με τον μικρό Μάξιμο! [pics,vid]

Αθηνά Οικονομάκου: Η νέα της ζωή ως μητέρα και η καθημερινότητα με τον μικρό Μάξιμο! [pics,vid]
Η Αθηνά Οικονομάκου έγινε πριν από λίγο καιρό για πρώτη φορά μητέρα κι από εκείνη την ημέρα άλλαξε όλη της η ζωή. Τον τελευταίο ενάμιση μήνα περίπου ζει στιγμές οικογενειακής ευτυχίας και ο μικρός έχει κλέψει την καρδιά της!
Παρά το γεγονός ότι παραμένει ακόμη ξύπνια τις νύχτες για τις ανάγκες του μωρού της δεν θα άλλαζε με τίποτα στον κόσμο την χαρά της μητρότητας που βιώνει τις τελευταίες εβδομάδες.
Όσο περνάει ο καιρός, η Αθηνά έχει ξεκινήσει δειλά δειλά τις πρώτες τις βόλτες, ενώ πριν μερικές μέρες επέστρεψε και στο γραφείο της! Μάλιστα, το περασμένο Σαββατοκύριακο έκανε και την πρώτη της απόδραση ως μητέρα μαζί με τον σύζυγό της, Φίλιππο Μιχόπουλο αλλά και τον γιο τους, Μάξιμο. 
Η ευτυχισμένη οικογένεια βρέθηκε στον τόπο καταγωγής της ηθοποιού, το Γύθειο, ενώ ταξίδεψαν και μέχρι την όμορφη Μονεμβασιά, όπου η Αθηνά δεν σταμάτησε τις βόλτες με τον γιο της!
Τώρα, όμως, οι μίνι διακοπές τέλειωσαν και η Αθηνά Οικονομάκου επέστρεψε στην Αθήνα και στην καθημερινότητά της. 
Η νέα της ζωή περιλαμβάνει φυσικά την φροντίδα του Μάξιμου, παιχνίδια μαζί του αλλά και ψώνια για να γεμίσει την γκαρνταρόμπα του πρίγκιπά της! 
Όποτε βρίσκει ελεύθερο χρόνο προσπαθεί να πηγαίνει βόλτες και να βλέπει τις αγαπημένες της φίλες ή να περιποιείται το εαυτό της.
Μάλιστα, πριν μερικές ώρες, ανέβασε το πρώτο Instagram Story με τον γιο της, Μάξιμο, δείχνοντας μας την κουβερτούλα του, με το μωρό να κουνάει γλυκά τα ποδαράκια του. 
Η Αθηνά Οικονομάκου είναι πλέον μια ευτυχισμένη μητέρα και δεν θα άλλαζε με τίποτα στον κόσμο τα συναισθήματα που βιώνει!

Epirusblog Gr
5 of 5
Αθηνά Οικονομάκου: Η νέα της ζωή ως μητέρα και η καθημερινότητα με τον μικρό Μάξιμο! [pics,vid]
Epirusblog Gr
5 of 5
show biz 4884403717354177617
Σχόλια
item