Πρέβεζα: Έφτασαν πριν από λίγο στο Parga Beach Resort οι 24 Σουηδέζες καλλονές του παιχνιδιού "BACHELOR" - ΦΩΤΟ Πρέβεζα: Έφτασαν πριν από λίγο στο Parga Beach Resort οι 24 Σουηδέζες καλλονές του παιχνιδιού "BACHELOR" - ΦΩΤΟ | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Πρέβεζα: Έφτασαν πριν από λίγο στο Parga Beach Resort οι 24 Σουηδέζες καλλονές του παιχνιδιού "BACHELOR" - ΦΩΤΟ

Πρέβεζα: Έφτασαν πριν από λίγο στο Parga Beach Resort οι 24 Σουηδέζες καλλονές του παιχνιδιού "BACHELOR" - ΦΩΤΟ
Έφτασαν πριν από λίγη ώρα στο γνωστό ξενοδοχείο της Πάργας (Parga Beach Resort) οι 24 καλλονές Σουηδέζες .

Τα κορίτσια είναι οι υποψήφιες «νύφες» της Σουηδικής εκδοχής του παιχνιδιού BACHELOR γυρίσματα του οποίου θα πραγματοποιηθούν σε Πάργα, Αχέροντα και Ζαγοροχώρια. Σύμφωνα με την παραγωγή ένας άνδρας καλείται να επιλέξει το ταίρι του ανάμεσα σε 24 υποψήφιες . 

Οι κοπέλες θα φιλοξενηθούν στο ξενοδοχείο Parga Beach Resort , όπου αύριο θα γυριστούν προσωπικές τους συνεντεύξεις, ενώ άλλα μέλη της αποστολής θα φιλοξενηθούν και σε άλλες ξενοδοχειακές μονάδες.

Η παραγωγή επέτρεψε στο PrevezaBest να αποθανατίσει την άφιξη των κοριτσιών, με την προυπόθεση να μην φανούν πρόσωπα και φυσικά να ελεγχθεί το φωτογραφικό υλικό από τον υπεύθυνο της παράγωγης, πράγμα το οποίο και έγινε. Μιλάμε για μια παγκόσμια παραγωγή που δεν αφήνουν τίποτα στην τύχη...

*Σε ανάρτηση μας σχετικά προ διμήνου αναφέρονταν:

Μια μεγάλη είδηση που αναμένεται να είναι ορόσημο στην προβολή του τουριστικού προϊόντος μας, επιφύλασσε η ευρεία σύσκεψη για τον τουρισμό που πραγματοποιήθηκε  στην Πάργα, με την παρουσία μεταξύ άλλων του θεματικού αντιπεριφερειάρχη τουρισμού Στράτου Ιωάννου.

Κατά τη διάρκεια της συσκευής, οι εκπρόσωποι της Αpollo που είναι από τα μεγαλύτερα τουριστικά γραφεία στην Σκανδιναβία, και φέρνει στην...

Ήπειρο μας 50 χιλ. τουρίστες ανά έτος, ανακοίνωσε πως ο κολοσσός των τηλεοπτικών παραγωγών Warner Bros, επέλεξε την περιφέρεια μας για τα γυρίσματα της διεθνούς τηλεοπτικής σειράς “THE BACHELOR” – “DE BACHELOR”. 

Η σειρά που προβάλλεται σε περισσότερες από 30 χώρες του πλανήτη, έχει προβάλει ήδη τους 2 πρώτους κύκλους έχοντας εκατομμύρια πιστούς τηλεθεατές ενώ αξίζει να σημειωθεί πως ο δεύτερος κύκλος που ξεκίνησε να προβάλλεται στις 27 Δεκεμβρίου 2017, περιλαμβάνει γυρίσματα από την Σκύρο και την Αθήνα.

 Η ιστορία περιγράφει έναν περιζήτητο εργένη που του δίνεται η ευκαιρία να βρει την αληθινή αγάπη και τη γυναίκα που θα παντρευτεί. 

Ξεκινώντας ένα ρομαντικό ταξίδι με κατεύθυνση ένα ελληνικό νησί θα γνωρίσει 25 υποψήφιες νύφες, όπου μέσα από διάφορες περιπέτειες και ρομαντικές συναντήσεις θα διαλέξει τη γυναίκα της ζωής του. Τα γυρίσματα των 20 επεισοδίων θα ξεκινήσουν τέλη Απριλίου, στην ακτογραμμή Πρέβεζα Σύβοτα, τον Αχέροντα τα Ζαγόρια. 

Ο Αχέροντας πέρα από την φυσική ομορφιά ανταποκρίνεται στις δραστηριότητες Ιππασίας και Ράφτινγκ που είναι απαραίτητα στις ανάγκες της εκπομπής. Τόσο ο αντιπεριφερειάρχης Στράτος Ιωάννου, όσο και οι εκπρόσωποι ξενοδόχων και εστίασης διαβεβαίωσαν την στήριξη με κάθε τρόπο στο όλο επιχείρημα, καθώς το υλικό, υψηλού επιπέδου, θα είναι στη διάθεση της περιφέρειας και των φορέων για την αξιοποίηση του. 

«Προσπαθούσαμε πολύ καιρό να προσελκύσουμε γυρίσματα ταινίας η τηλεοπτικών σώου στην περιοχή μας και εσείς μας το προσφέρεται στο πιάτο», ανέφερε ο αντιπεριφερειάρχης τουρισμού κ. Ιωάννου στους εκπροσώπους της Αpollo. 

Αντιπρόσωποι της παραγωγής θα επισκεφτούν ως τα μέσα του Μάρτη τους τόπους γυρισμάτων και καθώς είναι γνωστή η ευαισθησία των Σκανδιναβών σε θέματα ποιότητας περιβάλλοντος και καθαριότητας, οι υπηρεσίες του Δήμου θα πρέπει να τρέξουν πολύ για να αποκαταστήσουν το αποκαρδιωτικό θέαμα που παρουσιάζουν σήμερα οι πηγές του Αχέροντα, καθώς αν χαθεί αυτή η ευκαιρία, θα είναι ένα ανεπανόρθωτο πλήγμα στην προβολή του τουριστικού προϊόντος της περιοχής μας.

Ηλίας Φωτίου Δημοσιογράφος- Αντιπρόεδρος του συλλόγου τουριστικών καταλυμάτων και επιχειρήσεων μορφών εναλλακτικού τουρισμού

Επίσης, σύμφωνα με πληροφορίες, το μεγαλύτερο μέρος των επεισοδίων θα γυριστούν στην Πάργα (νησάκι, κάστρο και βάλτο) και με αφορμή της τεράστιας αυτής παραγωγής, σήμερα πραγματοποιήθηκε σύσκεψη μεταξύ του Αντιδημάρχου Πάργας κ.Γεράσιμου Πασχοδήμα, δημοτικών συμβούλων, φορέων και καταστηματαρχών προκειμένου να συζητηθούν ζητήματα προσφοράς και της καλύτερης δυνατής παροχής υπηρεσιών στα μέλη της παραγωγής, αφού μιλάμε για μια τεράστια διαφήμιση για την ευρύτερη περιοχή του Νομού Πρέβεζας. 

PrevezaBest
Epirusblog Gr
5 of 5
Πρέβεζα: Έφτασαν πριν από λίγο στο Parga Beach Resort οι 24 Σουηδέζες καλλονές του παιχνιδιού "BACHELOR" - ΦΩΤΟ
Epirusblog Gr
5 of 5
Πρεβεζα 1685696982668980217
Σχόλια
item