Η Σάσα Σταμάτη αιφνιδίασε την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου! Πρώτη τους συνάντηση on camera… Η Σάσα Σταμάτη αιφνιδίασε την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου! Πρώτη τους συνάντηση on camera… | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Η Σάσα Σταμάτη αιφνιδίασε την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου! Πρώτη τους συνάντηση on camera…

Η Σάσα Σταμάτη αιφνιδίασε την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου! Πρώτη τους συνάντηση on camera…
«Αισθάνομαι ότι πιστεύεις ότι θέλω να σε προσβάλλω, αν σε ξεφτιλίσω. Το έχουμε λύσει το θέμα στα δικαστήρια, έχει τελειώσει αυτή η ιστορία».
Στο fashion show του Στέλιου Κουδουνάρη βρέθηκε η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου. Η γνωστή παρουσιάστρια έκανε δηλώσεις στην εκπομπή “Ooh la la”, όταν ξαφνικά εμφανίστηκε μπροστά της η Σάσα Σταμάτη. 

Οι δύο παρουσιάστριες συναντήθηκαν για πρώτη φορά on camera, με τη Σάσα να της κάνει ξανά πρόταση για να πάει καλεσμένη στην εκπομπή. Η Κωνσταντίνα, από την πλευρά της, είπε πως καλύτερα θα ήταν να συναντηθούν πιο πριν για ένα φαγητό, προκειμένου να νιώσουν και οι δύο πιο άνετα.

«Στην εκπομπή γιατί δεν έρχεσαι; Σε έχουμε καλέσει δύο φορές και θες ειδικό ραντεβού για να έρθεις. Γιατί πρέπει να κάνουμε ραντεβού πριν τη συνέντευξη; 

Έχει λυθεί το θέμα του δικαστηρίου. Δεν θες να γίνει αυθόρμητα; Αισθάνομαι ότι πιστεύεις ότι θέλω να σε προσβάλλω, αν σε ξεφτιλίσω. Το έχουμε λύσει το θέμα στα δικαστήρια, έχει τελειώσει αυτή η ιστορία. Τελείωσε αυτό, αθωώθηκα. 

Τελείωσαν αυτά, πάμε γι’ άλλα. Απλά θέλω να σου πω ότι δεν κάνουμε με κανέναν ραντεβού πριν την εκπομπή. 

Δεν θα μιλήσουμε για τα δικαστήρια, έχει τελειώσει αυτό. Εγώ δεν θα βγάλω απωθημένα σε σένα επειδή έχω την εκπομπή, δεν είμαι κομπλεξικιά. Πάμε γι’ άλλα», είπε μεταξύ άλλων η Σάσα Σταμάτη.

«Δεν πρέπει να κάνουμε ένα φαγητό οι δυο μας να πούμε δυο κουβέντες; Απλά για να νιώσουμε πιο όμορφα και πιο άνετα. Απλά εμένα μου αρέσει και το έχω δείξει σε όσους ανθρώπους πηγαίνω και με τιμάνε και τους τιμάω, να αισθάνομαι και οικεία. 

Και επειδή μεταξύ μας έχει συμβεί κάτι, εγώ θεωρώ ότι θα πρέπει να τα πούμε σ’ ένα φαγητό. Εγώ θέλω φαϊ!», είπε μεταξύ άλλων η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου.

Δείτε όλα όσα είπαν μεταξύ τους οι δύο παρουσιάστριες…

Epirusblog Gr
5 of 5
Η Σάσα Σταμάτη αιφνιδίασε την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου! Πρώτη τους συνάντηση on camera…
Epirusblog Gr
5 of 5
show biz 1331358402509659258
Σχόλια
item