Θεσπρωτία: Αρωμα Θεσπρωτίας στον πρώτο μεγάλο αγώνα εμποδίων στην Ελλάδα «Odyssey Challenge» στην Πάργα (+ΦΩΤΟ) Θεσπρωτία: Αρωμα Θεσπρωτίας στον πρώτο μεγάλο αγώνα εμποδίων στην Ελλάδα «Odyssey Challenge» στην Πάργα (+ΦΩΤΟ) | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Θεσπρωτία: Αρωμα Θεσπρωτίας στον πρώτο μεγάλο αγώνα εμποδίων στην Ελλάδα «Odyssey Challenge» στην Πάργα (+ΦΩΤΟ)

Θεσπρωτία: Αρωμα Θεσπρωτίας στον πρώτο μεγάλο αγώνα εμποδίων στην Ελλάδα «Odyssey Challenge» στην Πάργα (+ΦΩΤΟ)
Με την συμμετοχή αθλητών από την Θεσπρωτία πραγματοποιήθηκε την περασμένη Κυριακή ο αγώνας «Odyssey Challenge» στην Πάργα.
Τέσσερις Θεσπρωτοί αθλητές συμμετείχαν την Κυριακή στον δρόμο 8+ χιλιομέτρων με 20+ εμπόδια (Η διαδρομή ήταν περίπου 10 χιλιόμετρα).
Κατηγορία  Elite 
Ο αθλητής της Κωπηλασίας και σύζυγος της χάλκινης Ολυμπιονίκη Αλεξάνδρα Τσιάβου, Αποστόλης Γκουντούλας (LEVEL ONE1 IOANNINΑ)  τερμάτισε στην 4η θέση με χρόνο  1:00:59.
Challenge Open
Ο Σάκης Κουτσιμανής (LADIAS LAB) πραγματοποίησε εξαιρετική εμφάνιση τερματίζοντας περίπου σε χρόνο 1:02:00.
Οι διοργανωτές δεν έχουν ανακοινώσει ακόμη τα τελικά αποτελέσματα λόγω των προβλημάτων που προέκυψαν με τις αλλαγές στα κύματα εκκίνησης και ενδέχεται ο Κουτσιμανής να βρίσκεται ακόμη και στο βάθρο των νικητών.
Ο Γιώργος  Δελής τερμάτισε στην 44η θέση με επίδοση 1:19:17 και τον ακολούθησε ο Γιάννης Βρύσης (LADIAS LAB) στην 48η θέση με χρόνο 01:21:41.
ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΦΩΤΟ (ΑΠΟ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΠΡΟΣ ΤΑ ΔΕΞΙΑ): ΘΑΝΑΣΗΣ ΚΟΥΤΣΙΜΑΝΗΣ ΚΑΙ ΓΙΑΝΝΗΣ ΒΡΥΣΗΣ
To Odyssey Challenge αποτελεί τον πρώτο μεγάλο Αγώνα εμποδίων στην Ελλάδα, εμπνευσμένο και σχεδιασμένο από Έλληνες αθλητές. Οι συμμετέχοντες κλήθηκαν να ξεπεράσουν μια σειρά από δυσκολίες τεστάροντας τα όρια της αντοχής του σε όλα τα επίπεδα! 
Έτρεξαν σε βουνό, σε δάσος, σε παραλία, μέσα σε θάλασσα, μέσα σε ποτάμι, κολύμπησαν, πέρασαν πάνω, κάτω, μέσα από εμπόδια, μετέφεραν φορτία, ανέβηκαν σε σχοινιά, βράχια, πέρασαν έρποντας μέσα από λάσπες και ήρθαν αντιμέτωποι με όλες τις φοβίες τους!
Ο αγώνας δεν πήρε τυχαία την ονομασία «Odyssey Challenge». Στον Όρμο του Οδυσσέα, ένα από τα βασικά σημεία του αγώνα, σύμφωνα με τη Μυθολογία, ήταν η βάση των Σειρήνων που μάγευαν τους Ναυτικούς με το τραγούδι τους. 
Ενώ ο ποταμός Αχέροντας, ο οποίος δεσπόζει στη Διαδρομή του αγώνα ήταν γνωστός στην ελληνική μυθολογία για την μεταφορά των νεκρών στον Άδη.
Epirusblog Gr
5 of 5
Θεσπρωτία: Αρωμα Θεσπρωτίας στον πρώτο μεγάλο αγώνα εμποδίων στην Ελλάδα «Odyssey Challenge» στην Πάργα (+ΦΩΤΟ)
Epirusblog Gr
5 of 5
Ήγουμενίτσα 3435660980970845019
Σχόλια
item