Την ανέγερση μνημείου έξω από την Marfin προτείνει ο Μητσοτάκης Την ανέγερση μνημείου έξω από την Marfin προτείνει ο Μητσοτάκης | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Την ανέγερση μνημείου έξω από την Marfin προτείνει ο Μητσοτάκης

Την ανέγερση μνημείου έξω από την Marfin προτείνει ο Μητσοτάκης

Την ανέγερση ενός μνημείου έξω από την Marfin στην οδό Σταδίου προτείνει ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκος Μητσοτάκης, ως ελάχιστο φόρο τιμής στους τρεις νεκρούς, αλλά και για να θυμόμαστε πάντα, όπως τονίζει, που οδηγούν οι ιδεοληψίες και ο τυφλός φανατισμός.

Οκτώ χρόνια από τον τραγικό θάνατο των τριών νέων ανθρώπων μέσα στη φλεγόμενη τράπεζα από κάποιους που ποτέ δεν βρέθηκαν σημειώνει ο κ. Μητσοτάκης στο Twitter, με αφορμή τη μαύρη επέτειο. 

Υπογραμμίζει πως οι οικογένειες των θυμάτων ακόμη περιμένουν να εντοπιστούν ποιοι ήταν αυτοί που τους δολοφόνησαν επειδή απλά εργάζονταν. 

Η ανάρτησή του στο Twitter:

:
Οκτώ χρόνια από το θάνατο της Αγγελικής Παπαθανασοπούλου, της Παρασκευής Ζούλια και του Επαμεινώνδα Τσάκαλη και οι οικογένειες τους ακόμη περιμένουν να εντοπιστούν ποιοι τους δολοφόνησαν, επειδή απλά εργάζονταν.

Στην τραγωδία της Marfin αναφέρθηκε και ο Σταύρος Θεοδωράκης με μία μακροσκελή ανάρτηση στο facebook. Ο επικεφαλής του Ποταμιού ανακαλεί στη μνήμη του όλες τις τραγικές στιγμές όπου τρεις άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους και μαζί και το αγέννητο βρέφος της Αγγελικής.

«Είναι οι στιγμές που ακούω ξανά τις φωνές. «Να καούν οι που****ες», «αφήστε τους να καούν». Αυτό είναι που με στοιχειώνει περισσότερο. Δεν με νοιάζουν οι εμπρηστές. Ο ένας, οι δύο… Πάντα θα υπάρχουν ένας, δύο, τρεις, τέσσερις που θα κάνουν ένα έγκλημα. Μπορεί σήμερα να το έχουν μετανιώσει. Μπορεί και όχι. Μπορεί να το μετάνιωσαν και την ίδια εκείνη τη στιγμή που πέταξαν το μπιτόνι. Μπορεί και όχι.

Αλλά ο μεγάλος μου θυμός δεν είναι γι’ αυτούς. Είναι για τους πολλούς που φώναζαν στην Αγγελική – στην έγκυο Αγγελική – στην Βιβή, στον Επαμεινώνδα ''να καείτε''.» αναφέρει χαρακτηριστικά ο κ Θεοδωράκης. 

H ανάρτηση του κ Θεοδωράκη: Epirusblog Gr
5 of 5
Την ανέγερση μνημείου έξω από την Marfin προτείνει ο Μητσοτάκης
Epirusblog Gr
5 of 5
πολιτική 2157664199887343503
Σχόλια
item