Η Τασία επιμένει πως «οι μετανάστες λιάζονται στην Ομόνοια» - «Ηταν συνειδητή επιλογή, θα το επαναλάμβανα» Πηγή: Η Τασία επιμένει πως «οι μετανάστες λιάζονται στην Ομόνοια» - «Ηταν συνειδητή επιλογή, θα το επαναλάμβανα» | iefimerida.gr Η Τασία επιμένει πως «οι μετανάστες λιάζονται στην Ομόνοια» - «Ηταν συνειδητή επιλογή, θα το επαναλάμβανα» Πηγή: Η Τασία επιμένει πως «οι μετανάστες λιάζονται στην Ομόνοια» - «Ηταν συνειδητή επιλογή, θα το επαναλάμβανα» | iefimerida.gr | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Η Τασία επιμένει πως «οι μετανάστες λιάζονται στην Ομόνοια» - «Ηταν συνειδητή επιλογή, θα το επαναλάμβανα» Πηγή: Η Τασία επιμένει πως «οι μετανάστες λιάζονται στην Ομόνοια» - «Ηταν συνειδητή επιλογή, θα το επαναλάμβανα» | iefimerida.gr

Η Τασία επιμένει πως «οι μετανάστες λιάζονται στην Ομόνοια» - «Ηταν συνειδητή επιλογή, θα το επαναλάμβανα»   Πηγή: Η Τασία επιμένει πως «οι μετανάστες λιάζονται στην Ομόνοια» - «Ηταν συνειδητή επιλογή, θα το επαναλάμβανα» | iefimerida.gr
Η περίφημη φράση  «οι μετανάστες λιάζονται» όχι μόνο ήταν συνειδητή επιλογή της Τασίας Χριστοδουλοπούλου αλλά και σήμερα αν τη ρωτούσαν θα επαναλάμβανε το ίδιο.
Είπα τη φράση «λιάζονται» απόλυτα συνειδητά και, παρ' όλη την επίθεση που έχω δεχθεί, αν μου έκαναν την ίδια ερώτηση, θα επαναλάμβανα ακριβώς το ίδιο», υποστηρίζει η πρώην υπουργός Μεταναστευτικής Πολιτικής σε συνέντευξή της στα Νέα.
Επιχειρώντας να εξηγήσει γιατί έκανε τότε αυτή τη δήλωση συμπληρώνει ότι η φράση «απέδιδε αυθεντικά  ότι οι άνθρωποι αυτοί είχαν δικαίωμα στον δημόσιο χώρο, όπως όλοι μας. 
Είχαν έρθει στην πατρίδα μας προκειμένου να ζητήσουν ένα ασφαλές καταφύγιο, ή εδώ ή στην Ευρώπη, κι ότι έπρεπε όχι απλά να τους ανεχτούμε, αλλά να τους καλωσορίσουμε.»
Οπως λέει ότι την είπε σε ένα πρωινό «που δημοσιογραφικά ρεπορτάζ είχαν αρχίσει να υποδαυλίζουν αυτά τα αισθήματα που όλοι πρέπει να προσπαθούμε να τα γλυκάνουμε, τότε λοιπόν γινόταν προσπάθεια να καλλιεργήσουν ένα αίσθημα φόβου λέγοντας ότι όλοι οι μετανάστες έχουν μαζευτεί στην Ομόνοια κι ότι μας «έπνιξαν».
Τότε λοιπόν μου ζήτησαν να απαντήσω «Τι κάνουν οι μετανάστες στην Ομόνοια;»
Κατάλαβα αμέσως ότι υπήρχε μια περιφρόνηση στην ερώτηση, πως υπονοούσαν ότι οι μετανάστες δεν έχουν δικαίωμα να βρίσκονται στον δημόσιο χώρο. Και έτσι είπα ό,τι είπα» κατέληξε η κ. Χριστοδουλοπούλου.

Epirusblog Gr
5 of 5
Η Τασία επιμένει πως «οι μετανάστες λιάζονται στην Ομόνοια» - «Ηταν συνειδητή επιλογή, θα το επαναλάμβανα» Πηγή: Η Τασία επιμένει πως «οι μετανάστες λιάζονται στην Ομόνοια» - «Ηταν συνειδητή επιλογή, θα το επαναλάμβανα» | iefimerida.gr
Epirusblog Gr
5 of 5
πολιτική 663046296246784009
Σχόλια
item