Γιάννενα: Δυνατές εμφανίσεις στον Σχινιά έκαναν τα «κουπιά» του Ν.Ο.Ι. Γιάννενα: Δυνατές εμφανίσεις στον Σχινιά έκαναν τα «κουπιά» του Ν.Ο.Ι. | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Γιάννενα: Δυνατές εμφανίσεις στον Σχινιά έκαναν τα «κουπιά» του Ν.Ο.Ι.

Γιάννενα: Δυνατές εμφανίσεις στον Σχινιά έκαναν τα «κουπιά» του Ν.Ο.Ι.

Παρουσία πλήθους κόσμου πραγματοποιήθηκαν χθες το απόγευμα τα επίσημα εγκαίνια του νεότευκτου  Epirus Sport & Health Center στο Κάτω Νεοχωρόπουλο Ιωαννίνων, που στον ένα σχεδόν χρόνο λειτουργίας του  έχει ήδη προσελκύσει εκατοντάδες επισκέπτες.

Στη λαμπρή εκδήλωση παραβρέθηκαν από πλευράς Περιφέρειας Ηπείρου ο Περιφερειάρχης Αλ. Καχριμάνης, ο περιφ. Σύμβουλος Γιάννης Καραμπίνας, οι Αντιδήμαρχοι Παντελής Κολόκας και Γιάννης Λιόντος, ο Δήμαρχος Ζίτσας Μιχ. Πλιάκος και από την ομάδα του ΠΑΣ Γιάννινα με την οποία το Αθλητικό Κέντρο έχει στενή συνεργασία, έδωσαν το «παρών» ο προπονητής Γιάννης Πετράκης, οι ποδοσφαιριστές Πέδρο Κόντε, Μάκης Γιαννίκογλου, Κώστας Περιστερίδης, ενώ η Διοίκηση της ομάδας εκπροσωπήθηκε από τον κ. Ιωάννου. 


Ας σημειωθεί ότι οι ομάδες υποδομών του ΠΑΣ Γιάννινα χρησιμοποιούν τις ποδοσφαιρικές εγκαταστάσεις του Κέντρου για τις προπονήσεις και τους επίσημους αγώνες. 


Στον χαιρετισμό του, ο ιδιοκτήτης του κέντρου κ. Κώστας Παπασταθόπουλος, αφού ευχαρίστησε τους πολυπληθείς προσκεκλημένους για την παρουσία τους, αλλά και όλους τους συνεργάτες του Κέντρου, αναφέρθηκε στις δυσκολίες του εγχειρήματος, εκφράζοντας ταυτόχρονα και την ικανοποίησή του για το πόσο θερμά αγκάλιασαν οι Γιαννιώτες αυτή την προσπάθεια, αλλά και την εμπιστοσύνη που επέδειξαν στο Epirus Sport & Health Center και πριν ακόμη αυτό ξεκινήσει!


Ξενάγηση…Προχθές Πέμπτη, δημοσιογράφοι και ανταποκριτές τοπικών ΜΜΕ ξεναγήθηκαν στους χώρους του Epirus Sport & Health Center από τον ιδιοκτήτη κ. Παπασταθόπουλο, και τους συνεργάτες του, οι οποίοι και απάντησαν στις ερωτήσεις τους. 


Οι εγκαταστάσεις
Το  Epirus Sport & Health Center, θεωρείται, αν όχι το μεγαλύτερο, ένα από τα μεγαλύτερα ιδιωτικά Αθλητικά Κέντρα, της Ελλάδας! Εκτείνεται σε μια έκταση 12.000 τ.μ. καλύπτοντας ένα ευρύ φάσμα υπηρεσιών σε θέματα υγείας, ευεξίας, αποκατάστασης και εκγύμνασης, τόσο σε ατομικό όσο και σε ομαδικό επίπεδο. 


Οι υποδομές του είναι κατασκευασμένες με τις πιο σύγχρονες προδιαγραφές, εγκεκριμένες από την Γ.Γ. Αθλητισμού με τα πιο αυστηρά στάνταρ ασφάλειας και υγιεινής. 


Διαθέτει:
• Ένα υπερσύγχρονο Υδροθεραπευτήριο-Φυσιοθεραπευτήριο, με πρωτοποριακές υπηρεσίες πρόληψης, αποκατάστασης, αποθεραπείας, χαλάρωσης και ευεξίας.
• Πλήρες και ολοκληρωμένο Κολυμβητικό Κέντρο με τρεις πισίνες, που παρέχει υπηρεσίες εκπαίδευσης σε ηλικίες από 3 μηνών και πάνω, καθώς και aqua fitness
• Γυμναστήριο με σύγχρονα προγράμματα, επιστημονικά σχεδιασμένα και προσαρμοσμένα στις ανάγκες του αθλούμενου (αερόβια, Piates, Yoga, Bosu κ.λπ.)
• Για τα παιδιά λειτουργούν προγράμματα Ρυθμικής Γυμναστικής, Μπαλέτου, Χορού, Τάε Κβο Ντο και άλλων δραστηριοτήτων.
• Ποδοσφαιρικό Κέντρο με γήπεδο κανονικών διαστάσεων 11 X 11, με σύγχρονο εκπαιδευτικό εξοπλισμό και προπονητικά προγράμματα για την λειτουργία πρότυπης Ακαδημίας Ποδοσφαίρου για παιδιά 5 – 16 ετών, αλλά και την διοργάνωση τουρνουά ποδοσφαίρου για ενήλικες.
• Διατροφολογικό Κέντρο
• Πλήρες Εργομετρικό Κέντρο


proinoslogos.gr
Epirusblog Gr
5 of 5
Γιάννενα: Δυνατές εμφανίσεις στον Σχινιά έκαναν τα «κουπιά» του Ν.Ο.Ι.
Epirusblog Gr
5 of 5
Ιωάννινα 8929355692323035000
Σχόλια
item