Γιάννενα: Επίσημη Παρουσίαση του Epirus sport & Health Center Νέο υπερσύγχρονο Υδροθεραπευτηρίο- Φυσιοθεραπευτηρίο Γιάννενα: Επίσημη Παρουσίαση του Epirus sport & Health Center Νέο υπερσύγχρονο Υδροθεραπευτηρίο- Φυσιοθεραπευτηρίο | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Γιάννενα: Επίσημη Παρουσίαση του Epirus sport & Health Center Νέο υπερσύγχρονο Υδροθεραπευτηρίο- Φυσιοθεραπευτηρίο

Γιάννενα: Επίσημη Παρουσίαση του Epirus sport & Health Center Νέο υπερσύγχρονο Υδροθεραπευτηρίο- Φυσιοθεραπευτηρίο

Ένα πραγματικό κόσμημα, είναι για τα Γιάννενα και συνολικά για την Ήπειρο το Epirus sport &Health Center. 

Στους άρτια δημιουργημένους χώρους τους ο καθένας μπορεί να βρει ό,τι αναζητά για την καθημερινή του γυμναστική αλλά και την χαλάρωση του ενω τα εξειδικευμένα τμήματα προσφέρουν για πρώτη φορά πολλαπλές δυνατότητες. 

Το νέο υπερσύγχρονο Υδροθεραπευτηρίο- Φυσιοθεραπευτηρίο, έρχεται να προστεθεί και να ολοκληρώσει το μεγαλεπίβολο εγχείρημα που στον πρώτο χρόνο λειτουργίας του κερδίζει το στοίχημα καθώς δέχεται καθημερινά δεκάδες πολίτες όλων των ηλικιών. 

Το Epirus sport & Health Center το μεγαλύτερο κέντρο αθλητισμού, υγείας και ευεξίας στην Ελλάδα, ανοίγει και επίσημα τις πόρτες του και μας υποδέχεται για να μας επανασυστήσει όλα όσα φαινόταν οτι γνωρίζαμε για τον αθλητισμό και την ευεξία! Το Epirus sport & Health Center πανέτοιμο πλέον, παρουσιάζει μια νέα ολοκληρωμένη πρόταση ζωής για όλη την οικογένεια στην πόλη μας. 

Προσαρμοσμένο στον σύγχρονο τρόπο ζωής το Epirus sport & Health center, αλλάζει τα δεδομένα του αθλητισμού και της υγείας στην ‘Ήπειρο και αναβαθμίζει συνολικά την ποιότητα ζωής στην πόλη των Ιωαννίνων. Είναι κατασκευασμένο με τις πιο σύγχρονες προδιαγραφές εγκεκριμένο από την Γ.Γ. Αθλητισμού με τα πιο αυστηρά στάνταρ ασφάλειας και υγιεινής . 

Στο κέντρο λειτουργούν: • Πλήρες και ολοκληρωμένο Κολυμβητικό κέντρο με τρείς πισίνες που παρέχει υπηρεσίες εκπαίδευσης – εκμάθησης, αθλητισμού και αναψυχής με βάση την κολύμβηση σε όλες τις ηλικίες από 3 μηνών. • Πρότυπο Υδροθεραπευτήριο – Φυσιοθεραπευτήριο με πρωτοποριακές υπηρεσίες πρόληψης, αποκατάστασης, αποθεραπείας, χαλάρωσης και ευεξίας με στόχο την βελτίωση της καθημερινότητας (ευ ζην). • Γυμναστήριο με σύγχρονα προγράμματα, επιστημονικά σχεδιασμένα και προσαρμοσμένα στις ιδιαιτερότητες, τις προσωπικές ανάγκες και στόχους του καθενός. 

Για τα παιδιά λειτουργούν προγράμματα Ρυθμικής Γυμναστικής, Μπαλέτου, Χορού, Ταε κβο ντο και άλλων δραστηριοτήτων • Ποδοσφαιρικό κέντρο με γήπεδο κανονικών διαστάσεων 11 X 11 με σύγχρονο εκπαιδευτικό εξοπλισμό και προπονητικά προγράμματα για την λειτουργία πρότυπης Ακαδημίας Ποδοσφαίρου για παιδιά 5 – 16 ετών αλλά και την διοργάνωση τουρνουά ποδοσφαίρου για ενήλικες. • Πρότυπο διατροφολογικό κέντρο • Πλήρες Εργομετρικό κέντρο

Γνωρίστε τους χώρους και τις υπηρεσίες μας από κοντά την Παρασκευή 4 Μαΐου στην επίσημη Παρουσίαση του Epirus sport & Health Center στις 7.30 το απόγευμα! 


Κάτω Νεοχωρόπουλο τηλ 2651046735 , www.epirussport.gr 


epirusgate.blogspot.gr
Epirusblog Gr
5 of 5
Γιάννενα: Επίσημη Παρουσίαση του Epirus sport & Health Center Νέο υπερσύγχρονο Υδροθεραπευτηρίο- Φυσιοθεραπευτηρίο
Epirusblog Gr
5 of 5
Ιωάννινα 1153574059171420956
Σχόλια
item