Κατερίνα Λέχου: Βραδινή έξοδος στο θέατρο με chic εμφάνιση! [pics]

Κατερίνα Λέχου: Βραδινή έξοδος στο θέατρο με chic εμφάνιση! [pics]
Η Κατερίνα Λέχου κάνει επιλεκτικές βραδινές εξόδους και όταν θελήσει να βγει θα προτιμήσει κάποια θεατρική παράσταση. Η ταλαντούχα ηθοποιός αγαπάει το θέατρο και προσπαθεί να πηγαίνει να βλέπει όσα περισσότερα θεατρικά μπορεί.
Είτε με καλούς της φίλους είτε με τον σύζυγό της Μάνο Στρατάκη απολαμβάνει μια καλή παραγωγή και δεν είναι λίγες οι φορές που ο φωτογραφικός φακός την απαθανατίζει σε κάποια θεατρική της έξοδο.
Το βράδυ της Παρασκευής, η όμορφη Κατερίνα Λέχου βρέθηκε στην πρεμιέρα της θεατρικής παράστασης «Σαλώμη» στο Εθνικό Θέατρο Rex και απόλαυσε από κοντά μια παράσταση που συνδυάζει τον αισθησιακό χορό του Flamenco τον σύγχρονο χορό και τη μουσική και δίνει μια μοντέρνα εκδοχή του ανεκπλήρωτου έρωτα της ηρωΐδας. 
Η γνωστή ηθοποιός πόζαρε πιο λαμπερή και ανανεωμένη από ποτέ στον φωτογραφικό φακό του TLIFE, με τις καλές της συναδέρφους Μαίρη Δρακοπούλου και Θάλεια Ματίκα.
Η Κατερίνα για ακόμη μια φορά εντυπωσίασε με την chic εμφάνιση που έκανε, φορώντας μαύρο παντελόνι και λευκό σακάκι.
Δες τις φωτογραφίες:
Κατερίνα Λέχου – Σταύρος Λίτινας – Θάλεια Ματίκα
Μαίρη Δρακοπούλου – Κατερίνα Λέχου

Λίγα λόγια για το έργο
Η «Σαλώμη» του Όσκαρ Ουάιλντ είναι μια παράσταση που συνδυάζει τον αισθησιακό χορό του Flamenco τον σύγχρονο χορό και τη μουσική και δίνει μια μοντέρνα εκδοχή του ανεκπλήρωτου έρωτα της ηρωΐδας.
Η Σαλώμη του Όσκαρ Ουάιλντ είναι μια εμβληματική γυναικεία μορφή, πλήρως απενοχοποιημένη, που πέρα από το βιβλικό πρότυπο, διεκδικεί τον έρωτα και προκαλεί με την αμεσότητά της τη συντηρητική βικτωριανή κοινωνία. 
Η πριγκίπισσα που σαγηνεύει τους θνητούς και το σύζυγο της μητέρας της, Ηρώδη, σαγηνεύεται από τον προφήτη ο οποίος την αποκρούει υβριστικά εγείροντας ένα ανεξέλεγκτο πόθο με ολέθριο τέλος.
Ο σκηνοθέτης σημειώνει: Ο έντονος ρυθμός, ο κραδασμός και η ακαριαία ακινησία, σε συνδυασμό με την πλαστικότητα των κινήσεων, συστήνουν μια γλώσσα ευέλικτη και αμιγώς θεατρική. Μια γλώσσα που διεγείρει τις αισθήσεις και ενεργοποιεί τη φαντασία.
Φωτογραφίες: NDP
tlife.gr

epirusblog.gr
5 of 5
Κατερίνα Λέχου: Βραδινή έξοδος στο θέατρο με chic εμφάνιση! [pics]
epirusblog.gr
5 of 5
show biz 5703347484150334778
item