Πώς θα τον κάνεις να μην σε βαρεθεί ποτέ

Πώς θα τον κάνεις να μην σε βαρεθεί ποτέ

Για έναν άντρα δεν είναι αρκετό μόνο να τον κατακτήσεις και τελικά να τον ρίξεις στο κρεβάτι. Οι άντρες, εκ φύσεως, βαριούνται πολύ εύκολα με αποτέλεσμα αν η καλή τους δεν είναι και τίποτα το αξιόλογο, να την κάνουν με ελαφρά πηδηματάκια αναζητώντας νέες και πιο ενδιαφέρουσες συγκινήσεις. 

Όταν λέμε βέβαια αξιόλογο, για να μην παρεξηγούμαστε κιόλας, εννοούμε μία γυναίκα η οποία ξέρει τι θέλει, είναι αυτόνομη και έχει τη δική της ζωή. 

Το να είναι απαλλαγμένη από ζήλειες και κατινιές, καλό θα ήταν, αλλά επειδή ακριβώς είμαστε γυναίκες, και τα χαρακτηριστικά αυτά είναι στο DNA μας, δεν έχουμε παράλογες απαιτήσεις. Παρακάτω λοιπόν, σας έχουμε κάποια απλά tips με τα οποία θα κρατήσετε το ενδιαφέρον του καλού σας και θα τον κάνετε να σας γουστάρει σαν την πρώτη μέρα!

1. Φροντίστε την εμφάνισή σας: Ίσως να σας ακούγεται κάπως επιφανειακό και ανώριμο, αλλά καλώς ή κακώς οι άντρες είναι οπτικά όντα. Και μπορεί όταν βγαίνετε έξω να σας παρακινούν αντί για σαλάτα να πλακώσετε τα σουβλάκια, αλλά αν κάνετε κοιλίτσα ή πλατύνει κάπως ο πισινός σας, ακούτε το κράξιμο του αιώνα! 


Η αλήθεια είναι ότι η γυναίκα είναι το ωραίο φύλο και οφείλει να είναι αν όχι πάντα,σχεδόν πάντα περιποιημένη και όμορφη. Δεν εννοούμε βρε κορίτσια να κυκλοφορείτε λες και πρόκειται να πάτε σε δεξίωση, αλλά αν είστε μονίμως άβαφη, άλουστη με τα μαλλιά πιασμένα κότσο και δεν κάνετε ουδεμία προσπάθεια να κρύψετε έστω τα σπυράκια στο πρόσωπό σας, τότε λυπούμαστε αλλά το πουλάκι θα πετάξει και θα έχει και δίκιο! 

Εξάλλου δεν είπε κανείς, και πόσο μάλλον οι άντρες ότι πρέπει να είστε υπερπαραγωγή για να τους αρέσετε, αλλά τα στοιχειώδη πρέπει να τα κάνετε!

2. Να έχετε τη δική σας ζωή: Πιστεύουμε ότι καταλαβαίνετε απόλυτα τι εννοούμε. Όσο ωραία και σέξι αν είναι μία γυναίκα, αν δεν έχει δική της ζωή, δικά της όνειρα, δικές της παρέες και απόψεις, καταντά βαρετή και δεδομένη, με αποτέλεσμα σιγά σιγά να βλέπει την πόρτα της εξόδου! 


Και δυστυχώς εμείς οι γυναίκες κάνουμε πολύ συχνά αυτό το λάθος μιας και όταν κάνουμε σχέση συνήθως γράφουμε, κυριολεκτικά τις δικές μας παρέες, και συναναστρεφόμαστε μόνο του καλού μας. Μα πόσο ενδιαφέρουσα μπορεί να είναι μία γυναίκα που περιμένει στωικά στο σπίτι πότε θα αποφασίσει ο άλλος αν θα βγούνε ή όχι;

3. Πάλι το sex στο προσκήνιο: Ε συγνώμη αλλά εμείς ξέρουμε ότι τα ζευγάρια ή έστω οι εραστές κάνουν sex. Πώς είναι λοιπόν δυνατόν, να έχετε την απαίτηση να σας θέλει, όταν του κάθεστε με το ζόρι και όταν αυτό συμβεί, να κάθεστε σαν το γελάδι και να τον κοιτάτε να προσπαθεί; 


Καταλαβαίνουμε ότι έχετε και τις δικές σας δουλειές και τα άγχη σας, αλλά αν θέλετε να καταργήσετε το sex τότε να τα φτιάξετε με την κολλητή σας. 

Πάρτε ένα ζευγάρι σέξι εσώρουχα, κάντε του καμιά τσαχπινιά στο κρεβάτι, δοκιμάστε και κάτι νέο ή φέρτε τελοσπάντων ένα παιχνιδάκι σαν έκπληξη. Θα σας βαρεθεί και θα αρχίσει να ψάχνεται. Μην πείτε ότι δεν σας προειδοποιήσαμε…

4. Δείξτε του δημόσια την αγάπη σας: Φυσικά δεν εννοούμε να βγείτε στα κανάλια και να αρχίσετε να φωνάζετε «Μάκη σ’αγαπώ», αλλά μπορείτε ωραιότατα, ακόμα και με παρέα αν είστε, να τον κάνετε μια αγκαλιά ή να του κρατήσετε το χέρι. 


Αφενός δείχνει ότι δεν φοβάστε να εκτεθείτε και αφετέρου ότι είστε αρκετά θαρραλέα και δεν υπολογίζετε τους γύρω σας. Αφήστε δε που με τον τρόπο αυτό σημαδεύετε και την περιοχή σας για τυχόν… εξωτερικούς παράγοντες, αν γινόμεθα κατανοητοί…



5. Αξιοπρέπεια πάνω απ’ όλα: Σας φέρεται άσχημα; Σας αγνοεί; Καλά δεν εννοούμε να σας χτυπάει, εκεί έχετε φύγει αμέσως, αλλά και όλα τα υπόλοιπα να κάνει, σκεφτείτε πολύ σοβαρά την μεγάλη έξοδο. 


Δεν υπάρχει κανένας απολύτως λόγος αν τον παίρνετε τηλέφωνο και δεν μπαίνει καν στη διαδικασία να επικοινωνήσει, να συνεχίσετε να ασχολείστε μαζί του. Παρατήστε τον στα κρύα του λουτρού και αν σας θέλει πραγματικά τότε θα σας κυνηγήσει. 

Να ξέρετε, ότι αν διεκδικήσετε περισσότερο σεβασμό και ενδιαφέρον και τα πάρετε, τα πράγματα στη συνέχεια θα είναι πολύ πιο θετικά για εσάς, γιατί πολύ απλά θα ξέρει ότι ανά πάσα ώρα και στιγμή μπορεί να σας χάσει.
epirusblog.gr
5 of 5
Πώς θα τον κάνεις να μην σε βαρεθεί ποτέ
epirusblog.gr
5 of 5
ενδιαφέροντα 562043799185468262
item