Εβελίνα Παπούλια: «Ο έρωτας παίζει πρωταγωνιστικό ρόλο στην ζωή μου!» Εβελίνα Παπούλια: «Ο έρωτας παίζει πρωταγωνιστικό ρόλο στην ζωή μου!» | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Εβελίνα Παπούλια: «Ο έρωτας παίζει πρωταγωνιστικό ρόλο στην ζωή μου!»

Εβελίνα Παπούλια: «Ο έρωτας παίζει πρωταγωνιστικό ρόλο στην ζωή μου!»
Η Εβελίνα Παπούλια είναι στα καλύτερά της και αυτό φαίνεται. Η ταλαντούχα ηθοποιός απολαμβάνει την επαγγελματική επιτυχία, καθώς πρωταγωνιστεί στη σειρά του Alpha «Το Τατουάζ», ενώ ζει τον έρωτα στο πλευρό του συντρόφου της, Σταύρου.
Μπορεί να μην της αρέσει να εκθέτει την προσωπική της ζωή στα social media, αλλά δεν είναι λίγες οι φορές που ο φωτογραφικός φακός έχει απαθανατίσει την όμορφη Εβελίνα με τον αγαπημένο της, σε κάποια δημόσια εμφάνισή τους.
Σε πρόσφατη συνέντευξή της στην εφημερίδα Real Life, η Εβελίνα Παπούλια μιλάει για τον σύντροφό της, Σταύρο, τον οποίο χαρακτηρίζει «υπέροχο πλάσμα», για τον έρωτα στη ζωή της και φυσικά για την κόρη της Αφροδίτη, η οποία είναι ο,τι σημαντικότερο έχει. 
Η αγαπημένη ηθοποιός αποκαλύπτει, μάλιστα, ότι που και που κάνει και μπότοξ!
Η Βέρα, που υποδύεσαι στη σειρά, μπαίνει σε έναν έντονο, παράφορο έρωτα με ένα νεαρό, σκοτεινό τύπο, χορευτή – χορογράφο. Ζει μια επικίνδυνη σχέση. Εσένα σου αρέσουν αυτές;
Όχι, όχι. Προτιμώ να περνώ καλά με τον άνθρωπό μου, να απολαμβάνω το πάθος μας και την αγάπη μας, χωρίς επικινδυνότητες. Ζω επικίνδυνες σχέσεις μέσα από τους ρόλους που μου δίνονται. Αρκεί! Στη ζωή μου επιλέγω καλούς ανθρώπους, όχι επικίνδυνους.
Διακοπές θα προλάβεις να πας Εβελίνα;
Από τα μέσα Αυγούστου και μετά, που θα κάνουμε ένα break από τα γυρίσματα, ναι… Όχι πολλές μέρες, αλλά τις έχω απόλυτη ανάγκη και δεν βλέπω την ώρα να έρθουν!
Να σε δει και λίγο ο Σταύρος, ο σύντροφός σου, με τον οποίο μοιάζεις πολύ ευτυχισμένη από φωτογραφίες που σας απαθανάτισαν μαζί.
Αχ, αυτές οι φωτογραφίες! Περνάω πολύ καλά με τον Σταύρο, που είναι υπέροχο πλάσμα, αλλά ούτε σε εκείνον ούτε σε εμένα αρέσει να μιλάμε γι’ αυτό που ζούμε. Δεν παίζουμε κρυφτό, επομένως, ναι, σε εξόδους μας μάς έχουν απαθανατίσει μαζί. 
Αλλά – στο τονίζω ξανά – δεν με αφορά να υπάρχω στον Τύπο για την ιδιωτική μου ζωή. Παίζω σε μία σειρά, θα κάνω θέατρο. Όλα τα άλλα είναι για μένα και τον άνθρωπό μου.


Με τον οποίο δεν επισημοποιείτε τη σχέση σας.
Μη με ρωτήσεις για γάμους κλπ. Πάλι! Λυπήσου με! Περνάμε πολύ καλά έτσι όπως είμαστε. Τελεία.
Ο έρωτας παίζει βασικό ρόλο στην ζωή σου;
Πρωταγωνιστικό!
Είναι ο ρόλος της μαμάς ο σημαντικότερος;
Ο σημαντικότερος! Είναι ό,τι πιο ακριβό έχω στη ζωή μου η κόρη μου! Προσπαθώ να μην… πέφτω πάνω της, να μην την καπελώνω, να μην την ελέγχω και έχω να σου πω ότι τα καταφέρνω μια χαρά. 
Έχω την αγωνία της που δεν είναι πια κοντά μου, αλλά κατανοώ απόλυτα την ανάγκη της να ανοίξει τα φτερά της και να βάλει τα στοιχήματα της, όπως είχα κάνει και εγώ!


Είναι και καλλονή.
Είναι πολύ όμορφη, ναι!
Και η μαμά της δεν πάει πίσω.
Η μαμά της προσέχει για να έχει! Φροντίζω τον εαυτό μου και με διατροφές και με μπότοξ, αλλά μέχρι εκεί. Δεν θέλω να αλλάξω, όπως βλέπω να συμβαίνει σε συναδέρφους μου, εντός και εκτός Ελλάδας. 

Οι ηθοποιοί, αν παγώσει το πρόσωπό τους, χάνουν ένα δυνατό χαρτί τους – το πιο δυνατό και δεν θέλω να το διακινδυνεύσω. Κάνω μόνο όσα είναι απαραίτητα για την καλύτερη εικόνα μου.
Epirusblog Gr
5 of 5
Εβελίνα Παπούλια: «Ο έρωτας παίζει πρωταγωνιστικό ρόλο στην ζωή μου!»
Epirusblog Gr
5 of 5
show biz 5449857614310355093
Σχόλια
item