ΚΟΚΚΙΝΗ ΚΑΡΤΑ: Στην Εύη Βατίδου ΚΟΚΚΙΝΗ ΚΑΡΤΑ: Στην Εύη Βατίδου | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

ΚΟΚΚΙΝΗ ΚΑΡΤΑ: Στην Εύη Βατίδου

ΚΟΚΚΙΝΗ ΚΑΡΤΑ: Στην Εύη Βατίδου
H on air ατάκα «Ολο εμένα παίζετε. Και τους διάφορους. Δεν βγάζετε λεφτά; Και εσύ πληρώνεσαι και όλοι πληρώνονται» που... ξεστόμισε η Εύη Βατίδου απευθυνόμενη στους δημοσιογράφους όταν την είχαν «πολιορκήσει» προσφάτως μάς έχει στοιχειώσει...σε βαθμό που να μην μπορούμε να κλείσουμε μάτι τα βράδια! 
Το φέρνουμε από δω, το φέρνουμε από κει και δεν μπορούμε να συμφιλιωθούμε με την ιδέα ότι η Eύη ενισχύει με όσα συμβαίνουν στην προσωπική της ζωή το μηνιάτικό μας. 
Πάντως, εδώ που τα λέμε, όλα αυτά τα χρόνια που η Βατίδου είναι στα φώτα της δημοσιότητας έχει τον τρόπο να κρατά σε εγρήγορση τηλεοπτικά συνεργεία και δημοσιογράφους.

Από τις ατάκες του τύπου «Αλέξη, πώς παίρνω το 100» που έγραψαν ιστορία μέχρι το πολύκροτο διαζύγιό της από τον Κούγια, έδινε πάντα «τροφή» για πρωτοσέλιδα, ρεπορτάζ και σχόλια.
Αλλά, βρε Εύη μας, και με το συμπάθιο, και να θέλεις να αγιάσεις δεν μπορείς. Εκεί που κάνουμε μια «βόλτα» στα social media, τσουπ μας ξεπετιέσαι σε χιονοδρομικά κέντρα και σε κοσμοπολίτικους προορισμούς.

Σαν να λες «εδώ είμαι, βρε ατιμούλικα, πού με ψάχνετε;» Και από την άλλη, όταν ένα πουλάκι μάς τιτιβίζει ότι ο Γιάννης Φιξ έπεσε στην αγκαλιά σου, τι περιμένεις να κάνουμε; 
Να αδιαφορήσουμε μη τυχόν και μας πει κανείς ότι στο τέλος του μήνα θα περιμένουμε και μπόνους στον μισθό επειδή βγάλαμε την είδηση; Και στην τελική, αν δεν θέλεις κανείς πια να ασχολείται μαζί σου, την επόμενη φορά που θα δεις κάμερες μπροστά σου γύρισε επιδεικτικά την πλάτη σου και κάν' τηνα με ελαφρά πηδηματάκια, όπως λένε και τα παιδιά της πιάτσας.

Πάντως τα στοιχήματα ότι δεν θα το κάνεις έχουν αρχίσει και πέφτουν βροχή...
http://www.espressonews.gr
Epirusblog Gr
5 of 5
ΚΟΚΚΙΝΗ ΚΑΡΤΑ: Στην Εύη Βατίδου
Epirusblog Gr
5 of 5
show biz 5343056270315110987
Σχόλια
item