Γιάννενα: Εθελοντική δράση στον Δήμο Κόνιτσας Γιάννενα: Εθελοντική δράση στον Δήμο Κόνιτσας | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Γιάννενα: Εθελοντική δράση στον Δήμο Κόνιτσας

Γιάννενα: Εθελοντική δράση στον Δήμο Κόνιτσας

Ο Δήμος Κόνιτσας σε συνεργασία με το Οικοτροφείο Κόνιτσας «Νόστος» της Εταιρείας Ψυχοκοινωνικής Έρευνας και Παρέμβασης (Ε.Ψ.Ε.Π.), με φορείς, συλλόγους, σχολεία και πολίτες, συμμετείχε στην ταυτόχρονη εθελοντική δράση «Let’s do it Greece 2018», που διοργανώθηκε για έβδομη συνεχή χρονιά στην χώρα μας. 

Η δράση πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή και είχε ως στόχο τον καθαρισμό των αρχαιολογικών χώρων και κεντρικών σημείων της Κόνιτσας, την ευαισθητοποίηση της τοπικής κοινωνίας και ιδιαίτερα των παιδιών απέναντι στο περιβάλλον. Επιπλέον, έγινε δενδροφύτευση, καλλωπισμός και αισθητική αναβάθμιση του αύλειου χώρου των σχολείων καθώς και ορισμένων μνημείων.   

Ο Δήμος Κόνιτσας με ανακοίνωσή του, «εκφράζει τα συγχαρητήρια και τις ευχαριστίες του στους ενεργά συμμετέχοντες στην ανωτέρω δράση, που ένωσαν τις δυνάμεις τους, δίνοντας σε όλους ένα ελπιδοφόρο μήνυμα εθελοντισμού, αλληλεγγύης και σεβασμού στη φύση. 

Ευελπιστούμε ότι η συγκεκριμένη κινητοποίηση θα αποτελέσει το έναυσμα για ανάλογες, περαιτέρω δράσεις για τις οποίες δηλώνουμε την πρόθεση στήριξης με κάθε δυνατό τρόπο», αναφέρεται.  

ele.gr
Epirusblog Gr
5 of 5
Γιάννενα: Εθελοντική δράση στον Δήμο Κόνιτσας
Epirusblog Gr
5 of 5
Ιωάννινα 8676877023442231927
Σχόλια
item