Γιάννενα: Στο Πολυδύναμο ο Υπουργός Υγείας Γιάννενα: Στο Πολυδύναμο ο Υπουργός Υγείας | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Γιάννενα: Στο Πολυδύναμο ο Υπουργός Υγείας

Γιάννενα: Στο Πολυδύναμο ο Υπουργός Υγείας

Η παρουσίαση του ρόλου αλλά και του προγραμματισμού του Πολυδύναμου Κέντρου του Νοσοκομείου Χατζηκώστα πρόκειται να γίνει στις 31 Μαίου στους χώρους του παρουσία και του Υπουργού Υγείας Ανδρέα Ξανθού.

Ο ερχομός του Υπουργού εντάσσεται στην ευρωπαϊκή εβδομάδα για την παρουσίαση των έργων του ΕΣΠΑ που φέτος αφορούν την υγεία ενώ πλην της παρουσίασης του ρόλου του Πολυδύναμου θα γίνουν και τα εγκαίνια των Τοπικών Μονάδων Υγείας των Ιωαννίνων. Αυτό έκανε γνωστό ο διοικητής της 6ης ΥΠΕ Παναγιώτης Νικολόπουλος μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Ήπειρος τν1.
Όσο για το που βρίσκεται σήμερα η διαδικασία για την δρομολόγηση της λειτουργίας του πολυδύναμου ο κ. Νικολόπουλος σημείωσε ότι ετοιμάζεται η προγραμματική σύμβαση που θα υπογραφεί το καλοκαίρι μεταξύ του Νοσοκομείου και του Ψυχιατρικού του τομέα,  με το ΚΕΘΕΑ αλλά και τον ΟΚΑΝΑ στην οποία και θα αποσαφηνίζεται ο τρόπος λειτουργίας αλλά και ο ρόλος του κάθε φορέα ενώ εν συνεχεία η Περιφέρεια Ηπείρου μέσω του ΕΣΠΑ θα προκηρύξει τις θέσεις για την πρόσληψη του προσωπικού.
epiruspost.gr
Epirusblog Gr
5 of 5
Γιάννενα: Στο Πολυδύναμο ο Υπουργός Υγείας
Epirusblog Gr
5 of 5
Ιωάννινα 2710378648547190411
Σχόλια
item