Αποστολία Ζώη όπως Μάρθα Καραγιάννη

Αποστολία Ζώη όπως Μάρθα Καραγιάννη
Της προτάθηκε ο ρόλος της Πίτσας στο έργο «Ζητείται ψεύτης»
Τις δυνάμεις της στην τέχνη της υποκριτικής ετοιμάζεται να δοκιμάσει η γνωστή τραγουδίστρια και νικήτρια του reality «Nomads» Αποστολία Ζώη. 
Σύμφωνα με πληροφορίες, της έγινε πρόταση να συμμετάσχει στην παράσταση «Ζητείται ψεύτης» με πρωταγωνιστή τον Μάρκο Σεφερλή, που θα ανέβει τον Φεβρουάριο του 2019 στο θέατρο Παλλάς. 
Ο ρόλος που της προτάθηκε είναι της Πίτσας, τον οποίο στην ομώνυμη κινηματογραφική ταινία είχε υποδυθεί η Μάρθα Καραγιάννη. Η Αποστολία δεν έχει απαντήσει ακόμα στην πρόταση, αλλά, όπως μαθαίνουμε, το σκέφτεται σοβαρά.

Και παρότι είναι η πρώτη φορά που η τραγουδίστρια δέχεται πρόταση για το θεατρικό σανίδι, να θυμίσουμε πως δεν είναι η πρώτη επαφή της με την ηθοποιία γενικότερα. Το 2006, μετά την παρότρυνση του Γιώργου Καπουτζίδη (είναι φίλος της), πήρε μέρος στην τηλεοπτική σειρά του Mega «Singles» και το 2009 είχε έναν ρόλο στη σειρά «Η πολυκατοικία». 
Επιπλέον, το 2016 είχε πάρει μέρος στο «Your face sounds familiar» του ANT1, στο οποίο έκανε με μεγάλη επιτυχία μιμήσεις διάσημων προσώπων. Με λίγα λόγια, η Αποστολία έχει δείξει ότι «το ’χει» στην τέχνη υποκριτικής. Μένει τώρα να δούμε αν θα πει το «ναι», ξεδιπλώνοντας το ταλέντο της και στο σανίδι.

Το έργο «Ζητείται ψεύτης» του Δημήτρη Ψαθά μεταφέρθηκε στη μεγάλη οθόνη το 1961 σε σενάριο και σκηνοθεσία του Γιάννη Δαλιανίδη, με πρωταγωνιστές τον Ντίνο Ηλιόπουλο και τους Παντελή Ζερβό, Θανάση Βέγγο, Μάρθα Καραγιάννη κ.ά. Στην επερχόμενη παράσταση στο Παλλάς τη σκηνοθεσία θα υπογράψει ο Πέτρος Ζούλιας.
epirusblog.gr
5 of 5
Αποστολία Ζώη όπως Μάρθα Καραγιάννη
epirusblog.gr
5 of 5
show biz 967281065103933711
item