Χριστίνα Μπόμπα: Οι τελευταίες βουτιές στον Άγιο Δομίνικο, πριν επιστρέψει Αθήνα! Χριστίνα Μπόμπα: Οι τελευταίες βουτιές στον Άγιο Δομίνικο, πριν επιστρέψει Αθήνα! | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Χριστίνα Μπόμπα: Οι τελευταίες βουτιές στον Άγιο Δομίνικο, πριν επιστρέψει Αθήνα!
Τις τελευταίες της βουτιές στον Άγιο Δομίνικο απολαμβάνει η Χριστίνα Μπόμπα, πριν ετοιμάσει βαλίτσες για Ελλάδα, και άρχισε να νιώθει ήδη μια μελαγχολία. 
Η αρραβωνιαστικιά του Σάκη Τανιμανίδη που βρίσκεται αυτές τις μέρες στο πλευρό του καλού της στην Δομινικανή Δημοκρατία, όπου γυρίζεται και το φετινό Survivor, θα πρέπει να τον αποχαιρετήσει και να ταξιδέψει πίσω στην Ελλάδα.
Σε λίγες μέρες, η Χριστίνα θα συμμετάσχει σε μια σειρά από σεμινάρια yoga, για καλό σκοπό και θα πρέπει να βρίσκεται στην Ελλάδα. 
Ταυτόχρονα, μάλιστα, τρέχουν και οι ετοιμασίες του γάμου, που θα γίνει τον Σεπτέμβρη στη Σέριφο κι έτσι, η όμορφη Χριστίνα θα αφήσει τον Σάκη να συνεχίσει στην παρουσίαση του Survivor και θα γυρίσει για όλες τις ετοιμασίες.

Η ίδια μάλιστα, αυτές τις μέρες ανέβασε και φωτογραφίες από τις βουτιές της στα social media, γράφοντας χαρακτηριστικά: “Τελευταία μέρα στην Δομινικανή Δημοκρατία. Τελευταία βουτιά στην Καραϊβική”.


Epirusblog Gr
5 of 5
Χριστίνα Μπόμπα: Οι τελευταίες βουτιές στον Άγιο Δομίνικο, πριν επιστρέψει Αθήνα!
Epirusblog Gr
5 of 5
show biz 5650862397155112939
Σχόλια
item