Άρτα: ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΟΜΑΔΑΣ ΕΥΡΩΒΟΥΛΕΥΤΩΝ ΣΤΗΝ ΑΡΤΑ Άρτα: ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΟΜΑΔΑΣ ΕΥΡΩΒΟΥΛΕΥΤΩΝ ΣΤΗΝ ΑΡΤΑ | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Άρτα: ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΟΜΑΔΑΣ ΕΥΡΩΒΟΥΛΕΥΤΩΝ ΣΤΗΝ ΑΡΤΑ

Άρτα: ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΟΜΑΔΑΣ ΕΥΡΩΒΟΥΛΕΥΤΩΝ ΣΤΗΝ ΑΡΤΑ
Μια σημαντική μέρα η χθεσινή για την Άρτα, όπου πραγματοποιήθηκε επίσκεψη ομάδας Ευρωβουλευτών της Επιτροπής Μεταφορών και Τουρισμού του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και ευρεία σύσκεψη παρουσία Υπουργών (κ. Σπίρτζης, κ. Κουρουμπλής, κ. Γεροβασίλη), Βουλευτών του Νομού (κ. Στύλιος, κ. Τσίρκας], Περιφερειαρχών (κ. Καχριμάνης, κ. Κατσιφάρας), εκπροσώπων της Αυτοδιοίκησης Α’ και Β’ βαθμού και άλλων φορέων...


Επικεφαλής της ομάδας των ευρωβουλευτών ήταν η Γαλλίδα Ευρωβουλευτής με τους Πράσινους κ. Karima Delli. Συμμετείχαν επίσης: ο κ. Μιλτιάδης Κύρκος και η κ. Ελίζα Βόζεμπεργκ, ο Γερμανός σοσιαλιστής Ismael Ertug, και οι Πολωνοί κ. Elzbieta Lukacijweska και κ. Kosma Zlotowski.

Το θέμα της συζήτησης, το συντονισμό της οποίας είχε ο κ. Βασίλης Ψαθάς, Αντιπεριφερειάρχης Άρτας, ήταν «Διευρωπαϊκά δίκτυα και τουρισμός». Η Περιφέρεια Ηπείρου στάθηκε αρωγός στην εκδήλωση αυτή του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου.

Η Περιφέρεια Ηπείρου ανάδειξε τα μεγάλα θέματα που σχετίζονται με τα διευρωπαϊκά δίκτυα.

Η συζήτηση έγινε σε θερμό κλίμα. Οι Ευρωβουλευτές κατανόησαν τα προβλήματα που υπάρχουν σε εθνικό όσο και σε περιφερειακό επίπεδο.
Epirusblog Gr
5 of 5
Άρτα: ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΟΜΑΔΑΣ ΕΥΡΩΒΟΥΛΕΥΤΩΝ ΣΤΗΝ ΑΡΤΑ
Epirusblog Gr
5 of 5
Αρτα 421482200269657641
Σχόλια
item