Κουρουμπλής: Λύση για τους δύο στρατιωτικούς μετά τις τουρκικές εκλογές Κουρουμπλής: Λύση για τους δύο στρατιωτικούς μετά τις τουρκικές εκλογές | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Κουρουμπλής: Λύση για τους δύο στρατιωτικούς μετά τις τουρκικές εκλογέςΣτην εκτίμηση ότι μετά τις τουρκικές εκλογές θα βρεθεί λύση και θα αφεθούν ελεύθεροι οι δυο Έλληνες Στρατιωτικοί προέβη σήμερα στον ΣΚΑΪ ο Υπουργός Ναυτιλίας Παναγιώτης Κουρουμπλής.

Δήλωσε επίσης ότι η Τουρκία ξέρει πως η Ελλάδα δεν είναι ούτε Συρία ούτε Ιράν και πως ένα ατύχημα σε βάρος της Ελλάδος θα έχει καταλυτικές συνέπειες για την ίδια την Τουρκία.

Ο κύριος Κουρουμπλής ανέφερε επίσης ότι οι οδηγίες του προς το Λιμενικό σε όλη την ακτογραμμή είναι ψυχραιμία και αποφασιστικότητα, προσθέτοντας όμως ότι πάντα υπάρχει ένα όριο που δεν πρέπει να ξεπερνιέται από την Τουρκία.

Αναφερόμενος στον Πάνο Καμμένο τον χαρακτήρισε καλό πατριώτη που συνέβαλε με τη στάση του ώστε να υπάρχει αυτήν την τριετία πολιτική σταθερότητα στη χώρα η οποία έφερε και οικονομική σταθερότητα.

Epirusblog Gr
5 of 5
Κουρουμπλής: Λύση για τους δύο στρατιωτικούς μετά τις τουρκικές εκλογές
Epirusblog Gr
5 of 5
πολιτική 6052209801991139306
Σχόλια
item