Στο ΓΕΝ και στο Οχυρό Σκαραμαγκά ο Ισραηλινός Α/ΓΕΝ Στο ΓΕΝ και στο Οχυρό Σκαραμαγκά ο Ισραηλινός Α/ΓΕΝ | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Στο ΓΕΝ και στο Οχυρό Σκαραμαγκά ο Ισραηλινός Α/ΓΕΝ

Στο ΓΕΝ και στο Οχυρό Σκαραμαγκά ο Ισραηλινός Α/ΓΕΝ
Ο Αρχηγός του Ναυτικού του Ισραήλ Vice Admiral Eli Sharvat πραγματοποίησε επίσημη επίσκεψη στην Ελλάδα, κατόπιν πρόσκλησης του Αρχηγού ΓΕΝ Αντιναύαρχου Νικόλαου Τσούνη ΠΝ.
Την Πέμπτη 03 Μαΐου 2018, ο Αρχηγός του Ναυτικού του Ισραήλ επισκέφθηκε το Γενικό Επιτελείο Ναυτικού, όπου συναντήθηκε με τον Αρχηγό ΓΕΝ, συζήτησε θέματα αμοιβαίου ενδιαφέροντος και διμερούς συνεργασίας και ενημερώθηκε επί των δραστηριοτήτων του Πολεμικού Ναυτικού.
Ακολούθως επισκέφθηκε το Ναυτικό Οχυρό Σκαραμαγκά, όπου τον υποδέχθηκε ο Διοικητής Διοικήσεως Ναυτικής Εκπαίδευσης Υποναύαρχος Ευθύμιος Μικρός ΠΝ και ξεναγήθηκε στις εγκαταστάσεις της Σχολής Ελέγχου Βλαβών του Κέντρου Εκπαίδευσης ΠΑΛΑΣΚΑΣ.
Τέλος, μετέβη στο Αρχηγείο Στόλου στο Ναύσταθμο Σαλαμίνας όπου συναντήθηκε με τον Αρχηγό Στόλου Αντιναύαρχο Ιωάννη Παυλόπουλο ΠΝ, ενημερώθηκε για τις δυνατότητες και τις δραστηριότητες του Αρχηγείου…
Ενώ επισκέφτηκε και το Υποβρύχιο του ΠΝ Κατσώνης
http://veteranos.gr
Epirusblog Gr
5 of 5
Στο ΓΕΝ και στο Οχυρό Σκαραμαγκά ο Ισραηλινός Α/ΓΕΝ
Epirusblog Gr
5 of 5
ενδιαφέροντα 486652663635964619
Σχόλια
item