Σε εκλογική ετοιμότητα η ΝΔ – Περιοδείες Μητσοτάκη σε όλη την Ελλάδα Σε εκλογική ετοιμότητα η ΝΔ – Περιοδείες Μητσοτάκη σε όλη την Ελλάδα | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Σε εκλογική ετοιμότητα η ΝΔ – Περιοδείες Μητσοτάκη σε όλη την Ελλάδα

Σε εκλογική ετοιμότητα η ΝΔ – Περιοδείες Μητσοτάκη σε όλη την Ελλάδα
Η αντίστροφη μέτρηση για την κυβέρνηση έχει ξεκινήσει, εκτιμούν στη Νέα Δημοκρατία και θεωρούν ότι όποτε κι αν γίνουν εκλογές, η χώρα από το καλοκαίρι, θα βρίσκεται σε προεκλογική περίοδο.
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης πέταξε το γάντι στον Αλέξη Τσίπρα για εκλογές τον Σεπτέμβριο, ωστόσο δεν σκοπεύει να μαδάει τη μαργαρίτα για το πότε θα στηθούν οι κάλπες. 
Αντιθέτως ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης θα συνεχίσει την παρουσίαση του προγράμματος της Νέας Δημοκρατίας απευθυνόμενος κάθε φορά σε συγκεκριμένες κοινωνικές ομάδες αλλά και τις περιοδείες σε όλη τη χώρα.
Την Τετάρτη θα μιλήσει σε εκδήλωση με θέμα την αντιμετώπιση της φτώχειας, ενώ την Πέμπτη, σε ανάλογη εκδήλωση για τους δημοσίους υπαλλήλους ο κ. Μητσοτάκης θα μιλήσει για ένα ειδικό σχέδιο στο δημόσιο με εισαγωγή της ηλεκτρονικής διακυβέρνησης, μείωση των δαπανών, αξιολόγηση και κινητικότητα των δημοσίων υπαλλήλων, χωρίς απολύσεις αλλά και χωρίς κομματικά καπελώματα, όπως αναφέρουν στην Πειραιώς.
Την Παρασκευή ο κ. Μητσοτάκης θα βρεθεί στη Θεσσαλονίκη, ξεκινώντας περιοδεία στη Βόρεια Ελλάδα, με σταθμούς, στην Καρδίτσα, την Αλεξανδρούπολη και την Καβάλα
Στη Νέα Δημοκρατία δίνουν ιδιαίτερο βάρος στη συγκεκριμένη επίσκεψη μετά τα όσα έχουν γίνει τους τελευταίους μήνες με το Σκοπιανό, τον ΠΑΟΚ και το διχαστικό κλίμα που έχει επικρατήσει.
Ο πρόεδρος της ΝΔ είχε διαμηνύσει πρόσφατα πως δεν θα επιτρέψει να διχαστεί η χώρα, με αφορμή τα επεισόδια στην Τούμπα, ενώ ταυτόχρονα θα σταλεί το μήνυμα ότι ο ίδιος μπορεί να βρεθεί οπουδήποτε στη χώρα και να συνομιλήσει με τους πολίτες, σε αντίθεση με τον κ. Τσίπρα, που κρύβεται πίσω από τις κλούβες των ΜΑΤ, προκειμένου να βγει από το Μέγαρο Μαξίμου, όπως σημειώνουν συνεργάτες του κ. Μητσοτάκη.
Ο πρόεδρος της ΝΔ θεωρεί πως η ενίσχυση των εκλογικών δυνάμεων του κόμματος στη Θεσσαλονίκη και τη Βόρειο Ελλάδα θα παίξουν καθοριστικό ρόλο στην επικράτηση στις εκλογές και στην επίτευξη της αυτοδυναμίας. 
Στις 15 Μαΐου, ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα μεταβεί στην Ίμβρο, όπου ο Πατριάρχης θα τελέσει τα θυρανοίξια ιερού ναού, σε μια συμβολική επίσκεψη και για τα εθνικά θέματα, στέλνοντας μήνυμα προς την πλευρά της Τουρκίας.

Epirusblog Gr
5 of 5
Σε εκλογική ετοιμότητα η ΝΔ – Περιοδείες Μητσοτάκη σε όλη την Ελλάδα
Epirusblog Gr
5 of 5
πολιτική 2168851981003007025
Σχόλια
item