Άρτα: ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΝΕΟΙ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΙ ΑΡΤΑΙΩΝ

Άρτα: ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΝΕΟΙ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΙ ΑΡΤΑΙΩΝ
Με το μήνυμα ότι η σκληρή και μεθοδική δουλειά και το έργο που επιτελείται εδώ και τέσσερα χρόνια πρέπει να συνεχιστεί προς όφελος των Αρτινών, ορίστηκαν και ξεκίνησαν εργασία από σήμερα οι νέοι Αντιδήμαρχοι Αρταίων, που αναλαμβάνουν καθήκοντα μέχρι και τη λήξη της δημοτικής θητείας στις 31-12-2019...

Οι Αντιδήμαρχοι είναι:
Οικονομικών και Αξιοποίησης Δημοτικής Περιουσίας, Ληξιαρχείου & Δημοτικής Κατάστασης, ο κ. Σιαφάκας Χριστόφορος με κατά τόπο αρμοδιότητα την Δ.Ε. Φιλοθέης και αναπληρωτής Δημάρχου (σε περίπτωση απουσίας του Δημάρχου)

Εξυπηρέτησης του Δημότη και Νομικών Θεμάτων, ο κ. Τράμπας Κωνσταντίνος

Αθλητισμού και Νέας Γενιάς, Παιδείας και Δια Βίου Μάθησης ο κ. Σφήκας Δημήτριος με κατά τόπο αρμοδιότητα την Δ.Ε. Αρταίων

Αγροτικής Ανάπτυξης, Αδειοδοτήσεων και Επιχειρηματικότητας ο κ. Κοτσαρίνης Μιχαήλ με κατά τόπο αρμοδιότητα την Δ.Ε. Αμβρακικού

Τεχνικών Έργων, Πολεοδομίας & Καθημερινότητας ο κ. Ζέρβας Κωνσταντίνος με κατά τόπο αρμοδιότητα την Δ.Ε. Βλαχερνών

Καθαριότητας, Ανακύκλωσης & Πρασίνου, ο κ. Λιλής Γεώργιος με κατά τόπο αρμοδιότητα την Δ.Ε. Ξηροβουνίου

Ο Δήμαρχος κατά τη διάρκεια της σημερινής συνάντησης, αφού ενημέρωσε τους Αντιδημάρχους για τα θέματα των αρμοδιοτήτων τους, τους συνέστησε την συνεχή και στενή συνεργασία μεταξύ τους και με τους Διευθυντές και τους υπαλλήλους των Υπηρεσιών, τους Προέδρους και τα μέλη των δημοτικών/τοπικών συμβουλίων και τους δημότες, για την επίλυση των αιτημάτων που αφορούν κάθε Δημοτική και Τοπική Κοινότητα, λαμβάνοντας υπόψη τις οικονομικές και υλικοτεχνικές δυνατότητες του Δήμου.

«Καλωσορίζω τους νέους αντιδημάρχους και τους εύχομαι ολόψυχα καλή θητεία. Είμαι βέβαιος, ότι θα συνεχίσουν το υψηλό επίπεδο δουλειάς που υπήρχε τα προηγούμενα χρόνια, με αποκλειστικό στόχο την βελτίωση της καθημερινότητας των Αρτινών πολιτών και την χάραξη της αναπτυξιακής πορείας που έχουμε θέσει ως Δημοτική Αρχή για την Άρτα.  

Στόχος μας είναι μέχρι τέλος της θητείας να ολοκληρώσουμε το έργο για το οποίο δεσμευθήκαμε στους Αρτινούς προεκλογικά με βάση τους άξονες της καθημερινότητας, των αναπτυξιακών έργων, του πρωτογενούς τομέα, της τουριστικής ανάπτυξης και της κοινωνικής μέριμνας.

»Θα ήθελα να ευχαριστήσω τους πρώην αντιδημάρχους Κώστα Χαρακλιά, Γιώργο Πανέτα, Μιχάλη Βλάχο, Άννα Κουτρούμπα, Θεανώ Γραμματικού και Χριστόφορο Σιαφάκα για την άψογη συνεργασία που είχαμε στη θητεία τους, όπως επίσης και τους Αντιδημάρχους της πρώτης θητείας Κώστα Πατήλα, Γιώργο Καραγιώργο, Νίκο Λιόντο, Χάρη Παπάζογλου, Γιώργο Μπαλάγκα και Δημήτρη Νταλάκα. 

Ο καθένας στον τομέα που του ανατέθηκε δούλεψε με αυταπάρνηση και αποτελεσματικότητα για το κοινό καλό. Συνεχίζουμε όπως ακριβώς ξεκινήσαμε, σαν μια γροθιά, μένοντας πιστοί στο όραμά μας για μια Άρτα όπως αξίζει στους συνδημότες μας» ανέφερε σε δηλώσεις του σήμερα ο Δήμαρχος Χρήστος Τσιρογιάννης.

Σε δηλώσεις τους οι νέοι Αντιδήμαρχοι, αφού ευχαρίστησαν το Δήμαρχο για την εμπιστοσύνη στο πρόσωπό τους, καθώς και τους προκατόχους τους Αντιδημάρχους, δεσμεύθηκαν για συνέχιση της σκληρής δουλειάς και του έργου που έχει συντελεστεί στους τομείς των αρμοδιοτήτων τους προς όφελος της Άρτας και των συμπολιτών.

Ορισμός Εντεταλμένων Δημοτικών Συμβούλων
Παράλληλα ορίστηκαν και οι Εντεταλμένοι Δημοτικοί Σύμβουλοι στους οποίους ανατέθηκαν σημαντικοί τομείς τόσο της καθημερινότητας, όσο και της αναπτυξιακής, αλλά και κοινωνικής πολιτικής.

Οι Εντεταλμένοι Δημοτικοί Σύμβουλοι διαθέτουν σημαντική εμπειρία, είτε γιατί θήτευσαν ως Αντιδήμαρχοι, είτε λόγω επαγγελματικής ιδιότητας και αναμένεται να επιτελέσουν βαρύνουσας σημασίας έργο στους τομείς που τους έχουν ανατεθεί.

Αναλυτικότερα οι Εντεταλμένοι Δημοτικοί Σύμβουλοι είναι:

- Πολιτισμού, Τεχνών και Μνημείων ο Νίκος Λιόντος
- Τουριστικής Ανάπτυξης και Αξιοποίησης Αμβρακικού Κόλπου ο Κώστας Χαρακλιάς
- Ενεργειακών Θεμάτων, ΑΠΕ και Αστικής Κινητικότητας ο Γιώργος Πανέτας
- Κοινωνικής Μέριμνας, Εθελοντισμού και στήριξης Ατόμων με Αναπηρία η Άννα Κουτρούμπα
-Γυναικείων Θεμάτων και Ισότητας των Φύλων η Θεανώ Γραμματικού
- Πληροφορικής και Ηλεκτρονικής Εξυπηρέτησης του Δημότη ο Γιώργος Μιλτιάδους
- Δημόσιας Υγείας, Αγροτικών Ιατρείων και Τρίτης Ηλικίας ο Μιχάλης Βλάχος
epirusblog.gr
5 of 5
Άρτα: ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΝΕΟΙ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΙ ΑΡΤΑΙΩΝ
epirusblog.gr
5 of 5
Αρτα 3452989770833045414
item