Γιάννενα: Αδέσποτο τραυμάτισε αστυνομικό Γιάννενα: Αδέσποτο τραυμάτισε αστυνομικό | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Γιάννενα: Αδέσποτο τραυμάτισε αστυνομικό

Γιάννενα: Αδέσποτο τραυμάτισε αστυνομικό

Στο Νοσοκομείο Χατζηκώστα κατέληξε αστυνομικός της Διεύθυνσης Ιωαννίνων, ο οποίος εν ώρα εργασίας δέχθηκε την επίθεση από αδέσποτο σκύλο.

Κλιμάκιο της τροχαίας μετέβαινε σε ιδιωτικό σχολείο προκειμένου να ελέγξει τα λεωφορεία που θα χρησιμοποιούνταν για μαθητική εκδρομή.
Σε σημείο έξω από το σχολικό συγκρότημα ο αστυνομικός δέχθηκε την επίθεση ενός αδέσποτου, το οποίο τον δάγκωσε στο πόδι. Στο σημείο κλήθηκε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, το οποίο μετέφερε τον αστυνομικό στο νοσοκομείο.
Σύμφωνα με μαρτυρίες σε έκταση που βρίσκεται πλησίον του σχολικού συγκροτήματος στους Λογγάδες, υπάρχει αγέλη αδέσποτων. Συχνά μάλιστα φιλόζωοι τους προσφέρουν φαγητό και νερό.
Η ύπαρξη ωστόσο της αγέλης αδέσποτων σε μικρή απόσταση από ένα σχολικό συγκρότημα, έχει προβληματίσει εδώ και καιρό πολλούς. Από τους υπεύθυνους της σχολικής μονάδας έχει επισημανθεί εγγράφως το πρόβλημα προς τον δήμο Ιωαννιτών, όμως μέχρι και σήμερα δεν είχε ληφθεί κανένα μέτρο.
Epirusblog Gr
5 of 5
Γιάννενα: Αδέσποτο τραυμάτισε αστυνομικό
Epirusblog Gr
5 of 5
Ιωάννινα 3419577376234007616
Σχόλια
item