Κατερίνα Λάσπα: Βόλτα για τρεις στην παιδική χαρά! Κατερίνα Λάσπα: Βόλτα για τρεις στην παιδική χαρά! | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Κατερίνα Λάσπα: Βόλτα για τρεις στην παιδική χαρά!

Κατερίνα Λάσπα: Βόλτα για τρεις στην παιδική χαρά!
Σε παιδική χαρά στη Φιλοθέη απαθανάτισε ο φωτογραφικός φακός του περιοδικού YOU την Κατερίνα Λάσπα την ώρα που απολάμβανε τη βόλτα της με τη Σάρα Νικολοπούλου, που τον ερχόμενο Αύγουστο θα γίνει 8, και την μπέμπα της, που σε τρεις μέρες έχει γενέθλια και θα γίνει ενός έτους.


Η παρουσιάστρια, έχασε μέσα σε έναν μήνα τα κιλά που πήρε στη δεύτερη εγκυμοσύνη, σήμερα διατηρείται στα 53 και όπως φαίνεται μπορεί να παίζει ανάλαφρη με τα παιδιά της στον ελεύθερο χρόνο της.

Τώρα μάλιστα που η μικρή μεγάλωσε και της μοιάζει όλο και πιο πολύ, η παρουσιάστρια τη χαίρεται και μπορεί να παίζει μαζί της στις κούνιες.
Οι τρεις τους έμειναν στην παιδική χαρά μέχρι αργά το απόγευμα της Κυριακής απολαμβάνοντας την κάθε στιγμή, με την περήφανη μαμά να προσέχει ιδιαίτερα την μπέμπα της, που αναμένεται να βαφτιστεί Ανδριανή μέσα στους επόμενους μήνες – θα τη φωνάζουν Άντρια.

Το όνομά της προέρχεται από τον νονό της Κατερίνας Λάσπα, Ανδρέα, για τον οποίο τρέφει απεριόριστη εκτίμηση, αφού στάθηκε δίπλα της σαν πατέρας. 
Του είχε τάξει λοιπόν πως το δεύτερο παιδί της θα πάρει το όνομά του και τώρα ήρθε η ώρα να εκπληρώσει την υπόσχεσή της.
Epirusblog Gr
5 of 5
Κατερίνα Λάσπα: Βόλτα για τρεις στην παιδική χαρά!
Epirusblog Gr
5 of 5
show biz 565231283116705709
Σχόλια
item