Μαρία Κορινθίου: Η απίστευτη αποκάλυψη για την ενόχληση της κόρης της: "Την χάιδευαν άγνωστοι στο δρόμο!"

Μαρία Κορινθίου: Η απίστευτη αποκάλυψη για την ενόχληση της κόρης της: "Την χάιδευαν άγνωστοι στο δρόμο!"
Η Μαρία φωτογραφίζεται στο εξώφυλλο του People για τη γιορτή της μητέρας και μιλά για τη σχέση με την κόρη της, Ισμήνη που κοντεύει τα 10.
Για την Ισμήνη επέλεξες τρεις νονές, μεταξύ τους τη Ζωή Λάσκαρη. Φαντάζομαι για τη μικρή ήταν λίγο περίεργο που «έχασε» ξαφνικά τη νονά της.
Ήθελα η μικρή να έχει τρεις νονές, όσες είναι οι καλές νεράιδες της Σταχτοπούτας. Οι άλλες δύο είναι η Βάλλια, παιδική μου φίλη, και η Φελίτσια, η αδελφή του άντρα μου. 
Τη Ζωή δεν τη βλέπαμε τόσο συχνά, η μικρή έχει περισσότερη επαφή με τις άλλες δύο νονές της. Τώρα που η Βάλλια μετακόμισε για δύο χρόνια στις Βρυξέλλες έχουμε τη Φελίτσια.
Πώς είναι η σχέση με τη 10χρονη πια κόρη σου;
Από την ημέρα που γεννήθηκε ήταν πάντα το παρεάκι μου. Όταν ήταν μικρότερη, ήμασταν συνέχεια μαζί όλες τις ώρες. Τώρα έχουν αλλάξει οι δραστηριότητές μας. 
Βλέπουμε πολλές παιδικές παραστάσεις, πάμε βόλτες και την παρακολουθώ στα μαθήματα ιππασίας. Η Ισμήνη είναι σε μια ηλικία που έρχεται μαζί ακόμα στη δουλειά μου – κάτι που μέχρι πέρσι δεν συνέβαινε. 
Είχε ξαναέρθει σε πρόβες αλλά για λίγο, μετά έφευγε με τη μαμά μου. Φέτος ερχόταν πολύ συχνά στο θέατρο, υπήρχαν στιγμές που ανέβαινε πάνω στη σκηνή αλλά και στο πλατό του Dancing With The Stars.
Είχατε αποφασίσει να μη δείχνετε στα Μέσα την Ισμήνη. Τελευταία, όμως, ανεβάζεις στο Instagram κάποια στιγμιότυπα με τη μικρή.
Όταν η Ισμήνη ήταν μωρό, είχαμε κάνει οικογενειακές φωτογραφίσεις σε περιοδικά. Καθώς μεγάλωνε την ενοχλούσε πάρα πολύ να την αναγνωρίζουν, να της μιλάνε και να τη χαϊδεύουν άγνωστοι στο δρόμο. 
Οι φωτογράφοι την τραβούσαν κι εκείνη φώναζε «Μη με βγάζετε» βάζοντας το χέρι της μπροστά. Έπειτα από αυτά τα περιστατικά οφείλαμε να την προστατεύσουμε απαγορεύοντας ρητά να φαίνεται το παιδί. 
Από πέρσι η μικρή ρωτάει γιατί δεν θέλουμε να φαίνεται στη φωτογραφία, μια και όταν έρχονται κάμερες και φωτογράφοι, της λέω να πηγαίνει παραπέρα. Επίσης, ρωτάει αν ντρεπόμαστε για την ίδια και δεν τη δείχνουμε και πως είναι ντροπή να τη βλέπουν οι φίλες της θολή στις φωτογραφίες. 
Πρέπει σιγά σιγά να σταματήσει αυτό, γιατί η Ισμήνη το παίρνει ως απόρριψη. Θα συμβεί αναπόφευκτα, όμως, την κατάλληλη στιγμή.
Από το περιοδικό People.
epirusblog.gr
5 of 5
Μαρία Κορινθίου: Η απίστευτη αποκάλυψη για την ενόχληση της κόρης της: "Την χάιδευαν άγνωστοι στο δρόμο!"
epirusblog.gr
5 of 5
show biz 6796069017866514964
item