«Κεραυνοί» Εύης Χριστοφιλοπούλου κατά Σταύρου Θεοδωράκη: Ας μετράμε όλοι το μπόι μας... «Κεραυνοί» Εύης Χριστοφιλοπούλου κατά Σταύρου Θεοδωράκη: Ας μετράμε όλοι το μπόι μας... | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

«Κεραυνοί» Εύης Χριστοφιλοπούλου κατά Σταύρου Θεοδωράκη: Ας μετράμε όλοι το μπόι μας...

«Κεραυνοί» Εύης Χριστοφιλοπούλου κατά Σταύρου Θεοδωράκη: Ας μετράμε όλοι το μπόι μας...
Η βουλευτής Αττικής του ΠΑΣΟΚ Εύη Χριστοφιλοπούλου, χωρίς να τον κατονομάζει, τάβαλε σήμερα με τον επικεφαλής του Ποταμιού Σταύρο Θεοδωράκη ο οποίος διεφώνησε πρόσφατα με την Φώτη Γεννηματά στο αίτημα για πρόωρες εκλογές.
Αυτή είναι η ανάρτηση στο twitter της Εύης Χριστοφιλοπούλου:
«Το Κίνημα Αλλαγής διεκδικεί πρωταγωνιστικό ρόλο στις εξελίξεις στην χώρα.
Γεγονός που ανησυχεί τόσο το ΣΥΡΙΖΑ όσο και τη ΝΔ και εκφράζεται είτε με επιθέσεις από διάφορα στελέχη τους είτε με προσπάθειες προσέγγισης.
Το κακό είναι ότι καμιά φορά τους βοηθούμε κι εμείς.
Ορισμένοι κάνουν πως δεν καταλαβαίνουν  ότι πρέπει να σταματήσουν τα ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΦΙΛΟΔΟΞΙΩΝ και τις ΜΙΚΡΟΚΟΜΜΑΤΙΚΕΣ ΛΟΓΙΚΕΣ που «κλείνουν το μάτι» στο ΣΥΡΙΖΑ.
Ο κόσμος της Παράταξης ΔΕΝ μπορεί να ανεχθεί περίεργες ΔΙΑΦΟΡΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΣΕ ΚΕΝΤΡΙΚΑ ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗΣ, όπως το πότε ή αν θα πρέπει να γίνουν εκλογές!
Ας μετράμε όλοι το μπόι μας ντάλα μεσημέρι…».
Τι είχε πει ο Σταύρος Θεοδωράκης
Την πρόταση του Ποταμιού για εκλογές στο τέλος της τετραετίας θύμισε ο Σταύρος Θεοδωράκης, στον απόηχο του αιτήματος της Φώφη Γεννηματά για πρόωρη προσφυγή στις κάλπες.
Ο επικεφαλής του Ποταμιού, σε συνέντευξή του στο Έθνος της Κυριακής, σημείωσε ότι «οι εκλογές δεν αρκούν για να αλλάξει η ζωή μας. Χρειάζεται μια μεγάλη πολιτική αλλαγή, ένας επανακαθορισμός της πορείας της χώρας με στόχο την αύξηση του ΑΕΠ, δουλειές και εξαγωγές. Είναι ο μόνος δρόμος για την έξοδο από την κρίση».
Ερωτηθείς για τις διαφορές απόψεων που καταγράφονται κατά καιρούς στη Βουλή, ανάμεσα στο Ποτάμι και τη ΔΗΣΥ ο Σταύρος Θεοδωράκης τόνισε ότι «αυτό μπορεί να γίνει και η δύναμη του Κινήματος Αλλαγής. 
Η σύμπλευση του ΠΑΣΟΚ, του ΚΙΔΗΣΟ, της ΔΗΜΑΡ με το φιλελεύθερο Ποτάμι. Η συνεργασία μας θα πετύχει αν συνθέσουμε τα θετικά από όλους τους χώρους και όχι τα αρνητικά. Και νεωτερισμός και εμπειρία. Αν δεν τα καταφέρουμε τότε θα αποτύχουμε».

Epirusblog Gr
5 of 5
«Κεραυνοί» Εύης Χριστοφιλοπούλου κατά Σταύρου Θεοδωράκη: Ας μετράμε όλοι το μπόι μας...
Epirusblog Gr
5 of 5
πολιτική 5201045654461955097
Σχόλια
item