Πρέβεζα: Στην Πάργα η Ντόρα Μπακογιάννη. Ιδιωτική επίσκεψη στον Σπύρο Κυριάκη Πρέβεζα: Στην Πάργα η Ντόρα Μπακογιάννη. Ιδιωτική επίσκεψη στον Σπύρο Κυριάκη | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Πρέβεζα: Στην Πάργα η Ντόρα Μπακογιάννη. Ιδιωτική επίσκεψη στον Σπύρο Κυριάκη

Πρέβεζα: Στην Πάργα η Ντόρα Μπακογιάννη. Ιδιωτική επίσκεψη στον Σπύρο Κυριάκη
Στην Πάργα θα βρίσκεται το Σαββατοκύριακο η Τομεάρχης Οικονομίας και Ανάπτυξης της Νέας Δημοκρατίας Ντόρα Μπακογιάννη με αφορμή το ετήσιο μνημόσυνο του γιατρού - βουλευτή Γιώργου Παπαγεωργίου που θα γίνει στην Άρτα την Κυριακή 13 του μηνός.

Η επίσκεψη της Ντόρας Μπακογιάννη στην Πάργα θα έχει ιδιωτικό χαρακτήρα και σύμφωνα με πληροφορίες θα την φιλοξενήσει το μέλος της Πολιτικής Επιτροπής της ΝΔ Σπύρος Κυριάκης, λόγω άλλωστε της οικογενειακής φιλίας που τους συνδέει.

Αν και  η επίσκεψη θα είναι μακριά από τα αδιάκριτα βλέμματα των δημοσιογράφων, δεν παύει να χαρακτηρίζεται από ορισμένους ως ένδειξη στήριξης της οικογένειας Μητσοτάκη στο πρόσωπο του Σπύρου Κυριάκη, προκειμένου να κατέλθει υποψήφιος Βουλευτής ΝΔ στο Ν. Πρέβεζας, στις ερχόμενες Εθνικές Εκλογές.

Αξίζει να σημειωθεί πως τους τελευταίους μήνες ο Σπύρος Κυριάκης έχει συγκαλέσει επαναλαμβανόμενες συναθροίσεις με γαλάζιους της Φιλιππιάδας και της Πρέβεζας, συναθροίσεις οι οποίες δεν βλέπουν μεν το φως της δημοσιότητας, φανερώνουν δε πως ο κ. Κυριάκης πολιορκεί - σε πολιτικό επίπεδο- κέντρα και απόκεντρα της περιοχής μας.

Παρά το γεγονός ότι η έδρα της Νέας Δημοκρατίας στο Νομό Πρέβεζας είναι εξασφαλισμένη, ανώτερα στελέχη του Κόμματος δεν φαίνεται να αρκούνται μόνο σ’ αυτό και κάποιοι εκμεταλλευόμενοι την ρητορική του Κυριάκου Μητσοτάκη για ανανέωση, τη συνδέουν με την ιδιωτική επίσκεψη της Ντόρας Μπακογιάννη στον Σπύρο Κυριάκη το Σαββατοκύριακο.
Οψόμεθα…

Άρης Τσελίκος
topikifoni.gr
Epirusblog Gr
5 of 5
Πρέβεζα: Στην Πάργα η Ντόρα Μπακογιάννη. Ιδιωτική επίσκεψη στον Σπύρο Κυριάκη
Epirusblog Gr
5 of 5
Πρεβεζα 4773892538102860647
Σχόλια
item