Πρέβεζα: Συλλαλητήριο αλληλεγγύης στον Παλαιστινιακό λαό από το ΠΑΜΕ Πρέβεζα: Συλλαλητήριο αλληλεγγύης στον Παλαιστινιακό λαό από το ΠΑΜΕ | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Πρέβεζα: Συλλαλητήριο αλληλεγγύης στον Παλαιστινιακό λαό από το ΠΑΜΕ

Πρέβεζα: Συλλαλητήριο αλληλεγγύης στον Παλαιστινιακό λαό από το ΠΑΜΕ

Συλλαλητήριο αλληλεγγύης στον Παλαιστινιακό λαό θα πραγματοποιήσει η Γραμματεία Πρέβεζας του ΠΑΜΕ την Παρασκευή 18 Μαΐου και ώρα 8 το βράδυ μπροστά από τη Θεοφάνειο, εκφράζοντας την έντονη καταδίκη τους για τις τελευταίες πυραυλικές επιθέσεις του Ισραήλ στη Συρία, τις δολοφονικές επιθέσεις στον παλαιστινιακό λαό με δεκάδες νεκρούς. 

Σε ανακοίνωση της η Γραμματεία Πρέβεζας του ΠΑΜΕ αναφέρει μεταξύ άλλων «Στεκόμαστε στο πλευρό του παλαιστινιακού λαού, στο δίκαιο αγώνα του κατά της ισραηλινής κατοχής, που διαιωνίζεται με τη στήριξη των ΗΠΑ και της ΕΕ. 

Καταδικάζουμε τη βία, τον αυταρχισμό, τις δολοφονίες αγωνιστών, τις φυλακίσεις, το απαράδεκτο τείχος, τους εποικισμούς του Ισραήλ, την προσπάθεια ταύτισης του "θύτη" με το "θύμα".» «Το φιτίλι μιας γενικευμένης ιμπεριαλιστικής σύγκρουσης στη Μ. Ανατολή είναι αναμμένο» επισημαίνει η Γραμματεία Πρέβεζας του ΠΑΜΕ και καλεί το λαό σε ετοιμότητα και επαγρύπνηση! 

Απαιτώντας μεταξύ άλλων να πάρει θέση τώρα η ελληνική κυβέρνηση, αναγνωρίζοντας το παλαιστινιακό κράτος στα σύνορα του 1967, με πρωτεύουσα την Ανατολική Ιερουσαλήμ. 

Το δικαίωμα επιστροφής των Παλαιστίνιων προσφύγων στις εστίες τους, με βάση τις σχετικές αποφάσεις του ΟΗΕ και την άμεση απελευθέρωση όλων των Παλαιστίνιων και άλλων πολιτικών κρατουμένων που κρατούνται στις ισραηλινές φυλακές.
Epirusblog Gr
5 of 5
Πρέβεζα: Συλλαλητήριο αλληλεγγύης στον Παλαιστινιακό λαό από το ΠΑΜΕ
Epirusblog Gr
5 of 5
Πρεβεζα 8916497772150290720
Σχόλια
item