Άρτα: Συνάντηση Του ΠΑΣΥΣΕΚ Με Τους Συλλόγους ΑΜΕΑ Της Αρτας Άρτα: Συνάντηση Του ΠΑΣΥΣΕΚ Με Τους Συλλόγους ΑΜΕΑ Της Αρτας | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Άρτα: Συνάντηση Του ΠΑΣΥΣΕΚ Με Τους Συλλόγους ΑΜΕΑ Της Αρτας

Άρτα: Συνάντηση Του ΠΑΣΥΣΕΚ Με Τους Συλλόγους ΑΜΕΑ Της Αρτας

Την Κυριακή 06 Μαΐου 2018 και μετά από πρόταση του Πανελλήνιου Συνδέσμου Στρατιωτικών Ειδικής Κατάστασης (ΠΑ.ΣΥ.Σ.Ε.Κ), πραγματοποιήθηκε συνάντηση των Προέδρων των Συνδέσμων – Συλλόγων ΑμεΑ του Νομού Άρτας.

Στην συνάντηση παρευρέθησαν οι εξής:
Ο Πρόεδρος κ. Δημήτριος Χαλάστρας και ο Γενικός Γραμματέας του Πανελλήνιου Συνδέσμου Στρατιωτικών Ειδικής Κατάστασης (ΠΑ.ΣΥ.Σ.Ε.Κ.).
Ο Πρόεδρος του Συλλόγου ΑμεΑ Άρτας κ Βασίλειος Μάλλιος.
Ο Πρόεδρος του Συλλόγου ΑμεΑ ¨Αγία Θεοδώρα¨ κ. Χαράλαμπος Μπίζας.
Ο Πρόεδρος του Συλλόγου ΑμεΑ ¨Αγκαλιά¨ κ. Αλέξανδρος Γεωργοδήμος.
Ο Πρόεδρος του Συλλόγου Νεφροπαθών και Μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Νεφροπαθών κ. Σωτήρης Ζαχάρης.

Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε σε πολύ καλό κλίμα και μετά από διαλογική συζήτηση αποφασίστηκε ομόφωνα να υπάρχει κοινή γραμμή σε θέματα που αφορούν τα ΑμεΑ (διεκδίκηση δικαιωμάτων, κοινές εκδηλώσεις, κοινές ιατρικές ημερίδες – ενημερώσεις κλπ).

Μετά από απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου του Συνδέσμου, αποφασίστηκε η εν λόγω κίνηση – πρόταση να υλοποιηθεί σε όλες της πόλεις της Ελλάδας, από όλους τους Συλλόγους ΑμεΑ, τις Πανελλήνιες Ομοσπονδίες ΑμεΑ και τους Πανελλήνιους Συλλόγους ΑμεΑ.
Epirusblog Gr
5 of 5
Άρτα: Συνάντηση Του ΠΑΣΥΣΕΚ Με Τους Συλλόγους ΑΜΕΑ Της Αρτας
Epirusblog Gr
5 of 5
Αρτα 8721857085471980579
Σχόλια
item