Έβαλε τα κλάματα ο Ιβάν Σαββίδης με το τραγούδι της Πάολα Έβαλε τα κλάματα ο Ιβάν Σαββίδης με το τραγούδι της Πάολα | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Έβαλε τα κλάματα ο Ιβάν Σαββίδης με το τραγούδι της Πάολα

Έβαλε τα κλάματα ο Ιβάν Σαββίδης με το τραγούδι της Πάολα

Τον έκανε να κλάψει η τραγουδίστρια...

Δεν σταματούν τα πανηγύρια στον ΠΑΟΚ για την κατάκτηση του Κυπέλλου Ελλάδας.
Μετά τη φιέστα που στήθηκε στη Θεσσαλονίκη για την υποδοχή των κυπελλούχων και το Κύπελλο με τους τρελούς πανηγυρισμούς των ΠΑΟΚτζήδων, παίκτες και ιδιοκτησία διασκέδασαν στο νυχτερινό κέντρο όπου εμφανίζεται η Πάολα. 
Η τραγουδίστρια υποδέχθηκε τους παίκτες φορώντας μια φανέλα του ΠΑΟΚ και έδωσε το στίγμα ψάχνοντας αρχικά ανάμεσα στους θαμώνες τον Πάμπλο Γκαρσία και στη συνέχεια τραγουδώντας τον ύμνο της ομάδας.
Η ομάδα του ΠΑΟΚ διασκέδασε μέχρι τα ξημερώματα στην Πάολα, ενώ κάποια στιγμή, που η τραγουδίστρια ερμήνευε ένα ποντιακό τραγούδι, στην πίστα ανέβηκε και κάθισε σε ένα σκαμπό δίπλα της ο Ιβάν Σαββίδης, ο οποίος δεν σταμάτησε να τη ραίνει με γαρύφαλλα.
Ιδιαίτερη στιγμή ήταν όταν η Πάολα τραγούδησε το ποντιακό τραγούδι που μιλάει για την «μάνα», «Σον Θεό εφτάγω τάμα». Ο Ιβάν Σαββίδης ανέβηκε στη σκηνή, έκατσε δίπλα της και δεν έκρυψε τα δάκρυά του. Δείτε το βίντεο:
Epirusblog Gr
5 of 5
Έβαλε τα κλάματα ο Ιβάν Σαββίδης με το τραγούδι της Πάολα
Epirusblog Gr
5 of 5
show biz 2787661602423139929
Σχόλια
item