Γιάννενα: ΔΕΚΆΔΕΣ παιδιά στην Δράση δενδροφύτευσης Γιάννενα: ΔΕΚΆΔΕΣ παιδιά στην Δράση δενδροφύτευσης | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Γιάννενα: ΔΕΚΆΔΕΣ παιδιά στην Δράση δενδροφύτευσης

Γιάννενα: ΔΕΚΆΔΕΣ παιδιά στην Δράση δενδροφύτευσης
Ένα μεγάλο μπράβο αξίζει στα παιδιά, τους εκπαιδευτικούς αλλά και την υπεύθυνη του τομέα πρασίνου Ελένη Βασιλείου που δείχνει έμπρακτα την θέληση να διαδοθεί η ανάγκη σεβασμού στο περιβάλλον. 

Περισσότεροι απο 250 μαθήτριες/τες Δημοτικών Σχολείων και Νηπιαγωγείων του Δήμου Ιωαννιτών συμμετείχαν σήμερα σε δράση δενδροφύτευσης στο αισθητικό δάσος Ιωαννίνων. 

Τα παιδιά είχαν την ευκαιρία να συν-εργαστούν σε ομάδες και να φυτέψουν σε γυμνό λοφο, νέα δέντρα συμβάλλοντας στην προσπάθεια ανανέωσης του πληθυσμού δένδρων του δάσους. 

Επιπλέον είχαν την ευκαιρία να ενημερωθούν για την ιστορία του αισθητικού δάσους απο τους υπεύθυνους του Δασαρχείου. Η δράση ολοκληρώθηκε με τη δημιουργία ομαδικών έργων τέχνης με κεντρικό θέμα το δάσος και την προστασία του περιβάλλοντος. 

Για τη δράση συνεργάστηκαν: Περιφερειακή Δ/νση Εκπ/σης Ηπείρου, ΠΕΕΚΠΕ ΗΠΕΙΡΟΥ, Διεύθυνση Α/θμιας Εκπαίδευσης Ιωαννίνων, Δασαρχείο Ιωαννίνων και Τμήμα Πρασίνου Δήμου Ιωαννιτών.

epirusgate.blogspot.gr

Epirusblog Gr
5 of 5
Γιάννενα: ΔΕΚΆΔΕΣ παιδιά στην Δράση δενδροφύτευσης
Epirusblog Gr
5 of 5
Ιωάννινα 1292238719664075277
Σχόλια
item