Γιάννενα: Πιστοποιήθηκε ως κέντρο εκπαίδευσης η Ορθοπαιδική! Γιάννενα: Πιστοποιήθηκε ως κέντρο εκπαίδευσης η Ορθοπαιδική! | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Γιάννενα: Πιστοποιήθηκε ως κέντρο εκπαίδευσης η Ορθοπαιδική!

Γιάννενα: Πιστοποιήθηκε ως κέντρο εκπαίδευσης η Ορθοπαιδική!
Μια ιδιαίτερη επιστημονική αναγνώριση και τιμή για την Ορθοπαιδική Κλινική του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Ιωαννίνων αποτελεί η πιστοποίηση της, από την διεθνή Αρθροσκοπική Εταιρεία (ISAKOS)(INTERNATIONAL SOCIETY OF ARTHROSCOPY, KNEE SURGERY AND ORTHOPAEDIC SPORTS MEDICINE) ως κέντρο εκπαίδευσης (Approved Teaching Center) στην Αρθροσκοπική χειρουργική, την χειρουργική του γόνατος και των αθλητικών κακώσεων.

Η διαπίστευση κατατάσσει την Ορθοπαιδική Κλινική του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Ιωαννίνων ανάμεσα σε διεθνή κέντρα χειρουργικής του γόνατος και των αθλητικών κακώσεων και δίδει την δυνατότητα εξειδικευμένης εκπαίδευσης σε ορθοπαιδικούς της Ελλάδας αλλά και του εξωτερικού.
"Η ιδιαίτερη αυτή αναγνώριση από την διεθνή Αρθροσκοπική Εταιρεία (ISAKOS) αποτελεί προϊόν επίπονης μακρόχρονης, και συνεχιζόμενης προσπάθειας των μελών της Ορθοπαιδικής κλινικής και αξίζουν θερμά συγχαρητήρια" επισημαίνει σε ανακοίνωσή του ο Διευθυντής της Κλινικής Αναστάσιος Κορομπίλιας.
epiruspost.gr

Epirusblog Gr
5 of 5
Γιάννενα: Πιστοποιήθηκε ως κέντρο εκπαίδευσης η Ορθοπαιδική!
Epirusblog Gr
5 of 5
Ιωάννινα 3425176726894102649
Σχόλια
item