Ουρές και μίνι ταλαιπωρία στο μετρό -Εκλεισαν οι μπάρες [εικόνες & βίντεο] Ουρές και μίνι ταλαιπωρία στο μετρό -Εκλεισαν οι μπάρες [εικόνες & βίντεο] | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Ουρές και μίνι ταλαιπωρία στο μετρό -Εκλεισαν οι μπάρες [εικόνες & βίντεο]

Ουρές και μίνι ταλαιπωρία στο μετρό -Εκλεισαν οι μπάρες [εικόνες & βίντεο]
Μετ εμποδίων ξεκίνησε η εφαρμογή του ηλεκτρονικού εισητηρίου στο Μετρό της Αθήνας, χωρίς όμως να υπάρχουν σοβαρά προβλήματα.
Αυτήν την ώρα παρατηρούνται ουρές και ταλαιπωρία, αφού έκλεισαν οι μπάρες στους περισσότερους σταθμούς, ενώ αρκετοί χρήστες του Μετρό είναι άμαθοι ακόμα στή νέα διαδικασία και στην χρήση του ηλεκτρονικού εισητηρίου.
Οι μπάρες έκλεισαν στις 10 το πρωί σε 13  σταθμούς του μετρό, συμπεριλαμβανομένων και εκείνων που εξυπηρετούν ειδικές κατηγορίες πολιτών.
Πρόκειται για τους σταθμούς από την Εθνική Άμυνα έως το Σύνταγμα, στην γραμμή 3 και από τα Σεπόλια έως και τη Δάφνη στη γραμμή 2.
Υπενθυμίζεται ότι ήδη από την περασμένη εβδομάδα ξεκίνησε το προσωρινό κλείσιμο και των πυλών ΑΜΕΑ πιλοτικά σε συγκεκριμένους σταθμούς, ώστε να διαπιστωθεί κατά πόσο είναι έτοιμο το επιβατικό κοινό για την εποχή του ηλεκτρονικού εισιτηρίου.
Να σημειωθεί ότι σύντομα αναμένεται να κλείσουν και οι μπάρες στη γραμμή του τρένου Πειραιάς – Κηφισιά.
Ανοικτές θα παραμείνουν οι πύλες στους σταθμούς στο Μοναστηράκι, την Ομόνοια και το Πανεπιστήμιο. Στους 2 πρώτους, οι μπάρες δεν μπορούν να κλείσουν, αφού δεν έχουν εκδοθεί πιστοποιητικά πυρασφάλειας για όλους τους σταθμούς του ΗΣΑΠ, ενώ στο Πανεπιστήμιο λειτουργούν μόλις 2 αυτόματα μηχανήματα έκδοσης εισιτηρίων.Epirusblog Gr
5 of 5
Ουρές και μίνι ταλαιπωρία στο μετρό -Εκλεισαν οι μπάρες [εικόνες & βίντεο]
Epirusblog Gr
5 of 5
κοινωνία 3894499714750199997
Σχόλια
item