Γιάννενα: Λεωφορεία... Με Το Τσουβάλι

Γιάννενα: Λεωφορεία... Με Το Τσουβάλι

Είναι που θα έδιναν λύση. Που θα όριζαν χώρους στάθμευσης για τα - τεράστια πια - λεωφορεία που μπαίνουν στην πόλη από τη Δωδώνης, τη διασχίζουν ολόκληρη  κατεβαίνουν στον παρκάροντας κατά βούληση.

Πριν, βεβαίως, αφαίρεσαν τις πινακίδες που απαγόρευαν τη διέλευση από τη Δωδώνης και τώρα απορούν...

Το προφανές δεν το βλέπουν; Από την πλατεία Πολυτεχνείου τα λεωφορεία θα έπρεπε να κατεβαίνουν μέσω Κιάφας και Βογιάννου στην ακτή Μιαούλη και αφού εκεί άφηναν τους επιβάτες στα παλιά Σφαγεία θα πάρκαραν είτε στην ακτή Μιαούλη είτε στη Γεννηματά.


Οι σκηνές που βλέπει κανείς με τα γιγάντια λεωφορεία να περνάνε ξυστά από πεζούς και αυτοκίνητα που έχουν παρκάρει πάνω στα πεζοδρόμια αλλά και στον δρόμο -κάθετα και οριζόντια- εκεί στο παλιό Πολυκλαδικό την ώρα που μαθητές περνάνε απέναντι, αυτοκίνητα διαχίζουν κάθετα τον δρόμο χωρίς ορατότητα και πεζοί κατεβαίνουν στο οδόστρωμα είναι...  μοναδικές! Και σίγουρα μας βάζουν στον χάρτη των τριτοσκομικών καταστάσεων.  


Αλλά σε σχέση με το παρκάρισμα των λεωφορείων στην παραλίμνια περιοχή εδώ δεν τηρούνται ούτε όσα οι ίδιοι, πέρσι μόλις, είχαν προαναγγείλει. Και εκτός από την Τροχαία υπάρχει  και η Δημοτική Αστυνομία (για την οποία δεν γνωρίζουμε ακριβώς με τι ασχολείται και σε ποια ωράρια) για να εφαρμόσουν τις αποφάσεις.

Ετσι, λοιπόν, δεν αρκεί να έρχονται απλώς λεωφορεία με κόσμο. Πρέπει να ξέρεις, αλλά και να μπορείς, να τα διαχειριστείς. Κι εδώ, δυστυχώς, ο βασιλιάς είναι… γυμνός.

epirusblog.gr
5 of 5
Γιάννενα: Λεωφορεία... Με Το Τσουβάλι
epirusblog.gr
5 of 5
Ιωάννινα 1738885842605705455
item