Ήπειρος: Καθαρισμός δρόμων στο Εθνικό Δίκτυο της Περιφέρειας Ηπείρου Ήπειρος: Καθαρισμός δρόμων στο Εθνικό Δίκτυο της Περιφέρειας Ηπείρου | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Ήπειρος: Καθαρισμός δρόμων στο Εθνικό Δίκτυο της Περιφέρειας Ηπείρου

Ήπειρος: Καθαρισμός δρόμων στο Εθνικό Δίκτυο της Περιφέρειας Ηπείρου

Στη διενέργεια συνοπτικού μειοδοτικού διαγωνισμού για την επιλογή αναδόχου ο οποίος θα αναλάβει τον καθαρισμό δρόμων του Εθνικού Δικτύου της Περιφέρειας Ηπείρου προχωρούν οι αντίστοιχες υπηρεσίες της στις 22 Μαΐου. 

Οι εργασίες προϋπολογισμού 74 χιλιάδων ευρώ. Έχουν ως σκοπό να αντιμετωπίσουν τα προβλήματα που δημιουργούνται με την πυκνή βλάστηση που υπάρχει λόγω εποχής, και επιβάλλεται τόσο η κοπή των χόρτων όσο και το κλάδεμα των θάμνων και των δένδρων για την εύρυθμη λειτουργία των Εθνικών Οδών, δηλαδή την αποκατάσταση της ορατότητας των κινουμένων επί των Ε.Ο., αρμοδιότητας της Περιφέρεις Ηπείρου. 

Συγκεκριμένα θα γίνει κοπή ή κλάδεμα δέντρων και θάμνων καθώς και βοτάνισμα των ερεισμάτων, προκειμένου να μείνουν ελεύθερα τα στηθαία ασφαλείας, οι οριοδείκτες, οι πληροφοριακές πινακίδες, τα τεχνικά των οδών, οι κόμβοι των Ε.Ο, οι επικίνδυνες στροφές και διασταυρώσεις των Ε.Ο. με τους, κοινοτικούς και αγροτικούς δρόμους και παράλληλα να μειωθούν οι κίνδυνοι για πυρκαγιές, τους καλοκαιρινούς μήνες, εξ΄ αιτίας των ξηρών χόρτων

Οι εργασίες περιλαμβάνουν 5 υποέργα σε όλες τις Περιφερειακές Ενότητες.

Για την Πρέβεζα οι παρεμβάσεις θα γίνουν από την σήραγγα Ακτίου και σε όλο το μήκος της Εθνικής Οδού έως την Ηγουμενίτσα καθώς και από Γέφυρα Καλογήρου έως Πρέβεζα και ενωτική κόμβος Φραξύλα-κόμβος Λιμποχοβίτη.

epirusgate.blogspot.gr
Epirusblog Gr
5 of 5
Ήπειρος: Καθαρισμός δρόμων στο Εθνικό Δίκτυο της Περιφέρειας Ηπείρου
Epirusblog Gr
5 of 5
Ιωάννινα 4030126342390891018
Σχόλια
item