Γιάννενα: Τα Λιθαρίτσια μετατρέπονται σε ξενοδοχείο!

Γιάννενα: Τα Λιθαρίτσια μετατρέπονται σε ξενοδοχείο!
Πριν από ενάμισι χρόνο, Δεκέμβριο του 2016 η Εταιρία Ηπειρωτικών Μελετών προχωρούσε σε έξωση των μισθωτών βάζοντας λουκέτο στα Λιθαρίτσια. 

Από τότε το κέντρο, εστιατόριο, καφετέρια και αίθουσες εκδηλώσεων μένουν κλειστές παρότι εδώ και αρκετούς μήνες έχει υπογραφεί νέο μισθωτήριο. 

Φαίνεται όμως ότι εκείνη η απόφαση, έβαζε τέλος σε μία ολόκληρη εποχή. Κι αυτό γιατί τα Λιθαρίτσια δεν θα ξαναδούμε ποτέ όπως τα ξέραμε… Όπως τα γνώριζαν για δεκαετίες οι Γιαννιώτες. 

Κι αυτό επειδή τη θέση τους θα πάρει ένα ξενοδοχείο! Οι χώροι θα λειτουργήσουν το επόμενο διάστημα ως ενοικιαζόμενα επιπλωμένα διαμερίσματα και δωμάτια!

Σύμφωνα με πληροφορίες ήδη έχουν γνωμοδοτήσει θετικά όλες οι εμπλεκόμενες υπηρεσίες, όπως οι δασικές, οι Εφορείες Προιστορικών και Κλασικών Αρχαιοτήτων, Βυζαντινών Αρχαιοτήτων, Νεωτέρων Μνημείων και άλλες ενώ από τον Δήμο Ιωαννιτών εγκρίθηκε και η άδεια δόμησης!
Το πράσινο φως λοιπόν δόθηκε για μία νέα μονάδα στην καρδιά των Ιωαννίνων και εν μέσω του μεγαλύτερου πάρκου που διαθέτει η πόλη!
Ένα πάρκο βέβαια που θα αναμείνει για πολύ την πολυδιαφημισμένη ανάπλαση, καθώς το έργο αυτό δεν έτυχε της έγκρισης από τις υπηρεσίες του Υπουργείου Πολιτισμού! Κι ας επρόκειτο για ήπιες παρεμβάσεις που θα ενοποιήσουν και θα αναβάθμιζαν τους χώρους!
epiruspost.gr
epirusblog.gr
5 of 5
Γιάννενα: Τα Λιθαρίτσια μετατρέπονται σε ξενοδοχείο!
epirusblog.gr
5 of 5
Ιωάννινα 3807886999928990654
item