Ο πρώτος καβγάς Λυκουρέζου-Καλογρίδη στην πλατεία Κολωνακίου Ο πρώτος καβγάς Λυκουρέζου-Καλογρίδη στην πλατεία Κολωνακίου | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Ο πρώτος καβγάς Λυκουρέζου-Καλογρίδη στην πλατεία Κολωνακίου

Ο πρώτος καβγάς Λυκουρέζου-Καλογρίδη στην πλατεία Κολωνακίου

Μετά τα ταξίδια που έκαναν στο εξωτερικό αλλά και στη Μύκονο η Νατάσα Καλογρίδη και ο Αλέξανδρος Λυκουρέζος επέστρεψαν στο κανονικό τους πρόγραμμα και στα αγαπημένα τους στέκια στο Κολωνάκι.

Σύμφωνα με την Espresso, αργά το βράδυ της περασμένης Πέμπτης η εκρηκτική ηθοποιός έκανε όλα τα βλέμματα στην πλατεία Κολωνακίου να γυρίσουν, αυτή τη φορά όχι λόγω άλλης μιας εκκεντρικής εμφάνισής της, αλλά λόγω ενός αρκετά έντονου λεκτικού διαπληκτισμού που είχε μπροστά στα μάτια τρίτων, με τον γνωστό ποινικολόγο.Όπως αναφέρει το δημοσίευμα της εφημερίδας, όλα ξεκίνησαν όταν το ερωτευμένο ζευγάρι περπατούσε αγκαλιά έξω από γνωστό νυχτερινό μαγαζί που βρίσκεται στην πλατεία. Τότε η Νατάσα Καλογρίδη έπεσε πάνω σε καλές φίλες, οι οποίες την προέτρεψαν να μπει στο κλαμπ. 


Ο Αλέξανδρος Λυκουρέζος αρνήθηκε ωστόσο να την ακολουθήσει και η ηθοποιός ξέσπασε σε δυνατές φωνές, προκαλώντας τα βλέμματα των θαμώνων.Τελικά, ο Αλέξανδρος Λυκουρέζος λύγισε και ακολούθησε μέσα στο εν λόγω μαγαζί τη Νατάσα  προκειμένου να μην της χαλάσει το χατίρι. 


Μερικά λεπτά αργότερα οι δυο τους εθεάθησαν σε τρυφερά ενσταντανέ στο μπαρ, πίνοντας σφηνάκια παρέα με την καλή φίλη της ηθοποιού, Πέγκυ Ρίζου.
Epirusblog Gr
5 of 5
Ο πρώτος καβγάς Λυκουρέζου-Καλογρίδη στην πλατεία Κολωνακίου
Epirusblog Gr
5 of 5
show biz 9129253108081818639
Σχόλια
item