Δυσκολίες για την Αναστασία Περράκη και τον σύντροφό της! Τι συνέβη; Δυσκολίες για την Αναστασία Περράκη και τον σύντροφό της! Τι συνέβη; | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Δυσκολίες για την Αναστασία Περράκη και τον σύντροφό της! Τι συνέβη;

Δυσκολίες για την Αναστασία Περράκη και τον σύντροφό της! Τι συνέβη;

Δείτε τι είπε...

Όλα βαίνουν καλώς, είναι ευτυχισμένοι,τα βρίσκουν σε όλα, προς το παρόν,όμως, δεν μπορούν να ζήσουν κάτω από την ίδια στέγη, όσο και αν το επιθυμούν.
Ο λόγος για την Αναστασία Περράκη και τoν αγαπημένο της Χρήστο Μπίρλα, που όπως αναφέρει η Real, αν και είναι μαζί εδώ και τρία χρόνια, θα αργήσουν αρκετά να κάνουν το επόμενο βήμα στην σχέση τους, καθώς βρίσκουν μπροστά τους αρκετά εμπόδια. 
«Δεν συγκατοικούμε τον Χρήστο, αλλά υπάρχει μια σκέψη να το τολμήσουμε. Δεν θα γίνει άμεσα, δηλαδή τον επόμενο μήνα, απλώς το έχουμε στο πίσω μέρος του μυαλού μας», αποκάλυψε στην «R», ενώ πρόσθεσε: 
«Θα ήατν πολύ ωραίο να κάνουμε το επόμενο βήμα στην σχέση μας και να συγκατοικήσουμε, αλλά για μια γυναίκα που έχει ένα παιδί- όπως εγώ που ζω με την κόρη μου- είναι πιο δύσκολο αν πάρει μια τέτοια απόφαση. είναι κάτι που, αν γίνει, θα γίνει με πολύ λεπτούς χειρισμούς ακι με πολύ αργούς ρυθμούς».
Αυτή την περίοδο ο Χρ. Μπίρμπας, μένει αναγκαστικά για λίγο μακριά από τις πασαρέλες στην Ελλάδα, , αλλά και από την ιταλική μητρόπολη της μόδα, το Μιλάνο,όπου γνωρίζει μεγάλη επιτυχία και είναι περιζήτητος, αφού εκπληρώνει τις στρατιωτικές του υποχρεώσεις.
Η Αν Περράκη, αποκαλύπτει στην «R» πως αυτή η δύσκολη περίοδος στην ζωή του αγαπημένου της δεν έχει επηρεάσει καθόλου την μεταξύ τους σχέση: «Είμαστε πολύ καλά», ενώ συνεχίζει: «Δεν ε΄χει αλλάξει σχεδόν τίποτα μεταξύ μας. Υπηρετεί σε στρατιωτική μονάδα της Αθήνας,οπότε είμαστε κοντά»/
Epirusblog Gr
5 of 5
Δυσκολίες για την Αναστασία Περράκη και τον σύντροφό της! Τι συνέβη;
Epirusblog Gr
5 of 5
show biz 4829295031854160417
Σχόλια
item