Γιάννενα: Θερμή υποδοχή στον Θ. Ζαγοράκη χθες από τα παιδιά της «Αποστολής» Γιάννενα: Θερμή υποδοχή στον Θ. Ζαγοράκη χθες από τα παιδιά της «Αποστολής» | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Γιάννενα: Θερμή υποδοχή στον Θ. Ζαγοράκη χθες από τα παιδιά της «Αποστολής»

Γιάννενα: Θερμή υποδοχή στον Θ. Ζαγοράκη χθες από τα παιδιά της «Αποστολής»

Κοντά στα παιδιά του Κέντρου Δημιουργικής Απασχόλησης Ιωαννίνων «Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος Β´» του Φιλανθρωπικού Οργανισμού ΑΠΟΣΤΟΛΗ και της Ιεράς Μητροπόλεως Ιωαννίνων, βρέθηκε χθες ο αρχηγός της Εθνικής Ομάδας που κατέκτησε το EURO 2004 και ευρωβουλευτής της Ν.Δ. Θοδωρής Ζαγοράκης.

Ο ηγέτης της Εθνικής, που την οδήγησε στην κατάκτηση του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος, περιέγραψε στα παιδιά τα συναισθήματα και την συγκίνηση που ένιωσε όλη η ομάδα μετά τις νίκες στα γήπεδα της Πορτογαλίας και τα προέτρεψε να αγαπήσουν τα σπορ και να μάθουν να αγωνίζονται στη ζωή τους. 


Επιπλέον, απάντησε στις ερωτήσεις τους και αποκάλυψε άγνωστες πτυχές των παιδικών του χρόνων και της διαδρομής του στο χώρο του ποδοσφαίρου.

Και μπορεί ο καιρός να ήταν βροχερός και να μην επέτρεψε το ποδόσφαιρο στην αυλή, ωστόσο ο εμβληματικός αρχηγός της Εθνικής φωτογραφήθηκε με τους μικρούς του θαυμαστές, μοίρασε αυτόγραφα, υπέγραψε φανέλες με το όνομά του και δεσμεύτηκε να σταθεί στο πλευρό της Μητροπόλεως Ιωαννίνων και της “ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ” στηρίζοντας την δράση της. 


«Συστρατεύομαι στην προσπάθειά σας και θα στηρίξω με όλες μου τις δυνάμεις το αξιόλογο έργο σας για τον συνάνθρωπο και γι’ αυτά τα παιδιά», τόνισε ο Θ. Ζαγοράκης.


Τον Έλληνα ευρωβουλευτή υποδέχτηκε στο Κέντρο Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών ο Γενικός Διευθυντής του Φιλανθρωπικού Οργανισμού «ΑΠΟΣΤΟΛΗ» Κωνσταντίνος Δήμτσας μαζί με τους συνεργάτες του Όλγα Παπαχαρίτου και Νεκταρία Βαγγελή, ενώ στην ειδική εκδήλωση παρευρέθηκαν ο Μητροπολίτης Ιωαννίνων κ. Μάξιμος και ο Αντιπεριφερειάρχης Ηπείρου Βασίλης Γοργόλης.Epirusblog Gr
5 of 5
Γιάννενα: Θερμή υποδοχή στον Θ. Ζαγοράκη χθες από τα παιδιά της «Αποστολής»
Epirusblog Gr
5 of 5
Ιωάννινα 7648207315605214586
Σχόλια
item