Χρηστίδης σε Τζανακόπουλο: Κοίτα ποιος μιλάει για στροφή Χρηστίδης σε Τζανακόπουλο: Κοίτα ποιος μιλάει για στροφή | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Χρηστίδης σε Τζανακόπουλο: Κοίτα ποιος μιλάει για στροφή

Χρηστίδης σε Τζανακόπουλο: Κοίτα ποιος μιλάει για στροφή
«Ο κ. Τζανακόπουλος μιλά για αντιφάσεις και στροφές. Κοίτα ποιος μιλάει... Κάνει πως δεν καταλαβαίνει. Φαίνεται οτι έχει ζαλιστεί απο τις kolotumbes της κυβέρνησης του. 

Εκλογές τώρα, όσο και αν αγαπάνε τις καρέκλες τους», σχολίασε ο εκπρόσωπος Τύπου του Κινήματος Αλλαγής Παύλος Χρηστίδης. 

Νωρίτερα ο κυβερνητικός εκπρόσωπος είχε επικρίνει την Φώφη Γεννηματά για το αίτημά της περί πρόωρων εκλογών.

«Υπάρχει μια πολύ μεγάλη αντίφαση στο αίτημα των εκλογών και στο ταυτόχρονο αίτημα για αναθεώρηση του Συντάγματος, το οποίο πριν λίγο καιρό είχε καταθέσει η κυρία Γεννηματά. 

Εν πάση περιπτώσει νομίζω ότι εντάσσεται σε μια προφανή πολιτική επιλογή της να ...στρίψει προς την κατεύθυνση της υποστήριξης της ΝΔ και στη συγκρότηση ενός μετώπου μαζί της, πιθανώς υποχωρώντας και στις πιέσεις τις οποίες ασκούν στο κόμμα της ο κ. Βενιζέλος ή ο κ. Λοβέρδος», τόνισε ο κ. Τζανακόπουλος, μιλώντας στον Αθήνα 984. 

Όπως είπε, «δεν μπορώ να κατανοήσω την πολιτική λογική αυτού του αιτήματος με την έννοια ότι βρισκόμαστε στη τελική ευθεία, στην τελική διαπραγμάτευση για έξοδο από το πρόγραμμα και οποιαδήποτε τέτοια πολιτική εξέλιξη θα είχε ένα στοιχείο παρανοϊκό και παραλογισμού». 
Epirusblog Gr
5 of 5
Χρηστίδης σε Τζανακόπουλο: Κοίτα ποιος μιλάει για στροφή
Epirusblog Gr
5 of 5
πολιτική 2970338159079359230
Σχόλια
item