Γιάννενα: Το Art Wave Festival στο Πάρκο Πυρσινέλλα 5-9 Ιουλίου Γιάννενα: Το Art Wave Festival στο Πάρκο Πυρσινέλλα 5-9 Ιουλίου | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Γιάννενα: Το Art Wave Festival στο Πάρκο Πυρσινέλλα 5-9 Ιουλίου

Γιάννενα: Το Art Wave Festival στο Πάρκο Πυρσινέλλα 5-9 Ιουλίου

Το Art Wave Festival ένα νέο φεστιβάλ της πόλης θα πραγματοποιηθεί στα Ιωάννινα οπό τις 5 έως τις 9 Ιουλίου από το Πνευματικό Κέντρο Δήμου Ιωαννιτών σε συνεργασία με τον μη κερδοσκοπικό φορέα  Art Wave. 

Πέντε ημέρες camping στο εσωτερικό του πάρκου Πυρσινέλλα γεμάτες από συναυλίες γνωστών καλλιτεχνών και επιλεγμένων μουσικών σχημάτων. Επιπλέον DJs Set, σεμινάρια με θεματικές γύρω από την μουσική και τα εικαστικά, workshops και πολλές ακόμα δράσεις. 

Θα εμφανιστούν ο Γιάννης Αγγελάκας (Παρασκευή 6 Ιουλίου), οι Χαΐνηδες (Σάββατο 7 Ιουλίου) και ο 12oς Πίθηκος (Κυριακή 8 Ιουλίου). Στην πόλη στον εκθεσιακό χώρο των Γενικών Αρχείων του Κράτους θα φιλοξενηθεί Έκθεση Εικαστικών με την συμμετοχή καλλιτεχνών από την Ελλάδα και το εξωτερικό. 

Ένα κομμάτι της έκθεσης θα φιλοξενήσει επιλεγμένα έργα φοιτητών των Σχολών Καλών Τεχνών της Ελλάδας. 

Επιπλέον στα πλαίσια των εικαστικών δράσεων που θα υλοποιηθούν κατά την διάρκεια του φεστιβάλ θα πραγματοποιηθεί στο Σπήλαιο του Περάματος μια Έκθεση Video Art στην οποία θα συμμετάσχουν γνωστοί καλλιτέχνες από το εξωτερικό. 

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το Φεστιβάλ  www.artwavefestival.com.

ele.gr
Epirusblog Gr
5 of 5
Γιάννενα: Το Art Wave Festival στο Πάρκο Πυρσινέλλα 5-9 Ιουλίου
Epirusblog Gr
5 of 5
Ιωάννινα 9165902402321269880
Σχόλια
item