Στενοχώριες για την Angelina Jolie: Δεν τη θέλει ο γιος της Maddox! Στενοχώριες για την Angelina Jolie: Δεν τη θέλει ο γιος της Maddox! | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Στενοχώριες για την Angelina Jolie: Δεν τη θέλει ο γιος της Maddox!

Στενοχώριες για την Angelina Jolie: Δεν τη θέλει ο γιος της Maddox!

Μετά το επεισοδιακό διαζύγιο και τους τσακωμούς που είχε με τον Brad Pitt η Angelina Jolie έχει τώρα να αντιμετωπίσει και την επανάσταση του γιου της Maddox!

Ο μεγαλύτερος γιος του πρώην ζευγαριού αποκάλυψε στη μητέρα του πως δεν θέλει πια να ζει μαζί της αλλά προτιμά να μετακομίσει στο σπίτι του πατέρα του.O 16χρονος Maddox, που γεννήθηκε στην Καμπότζη, αποφάσισε να αφήσει τη μητέρα του, μετά την επίσκεψη της τελευταίας στον τάφο του Pol Pot, του δικτάτορα που σφαγίασε 3 εκατομμύρια ανθρώπους στην Καμπότζη.

Σύμφωνα με πηγή του National Enquirer, μόλις ο Maddox έμαθε για την επίσκεψη της μητέρας του, πήρε τηλέφωνο τον Brad Pitt ζητώντας του να μετακομίσει μαζί του. Πηγή της εφημερίδας αναφέρει πως ο διάσημος ηθοποιός προσπάθησε να τον ηρεμήσει και να του εξηγήσει πως η μητέρα του ήθελε μόνο να μάθει την ιστορία της χώρας από την οποία κατάγεται και ο ίδιος.Να θυμίσουμε ότι κατά τη διάρκεια του διαζυγίου της Jolie με τον Pitt, είχε γίνει γνωστό πως η απόφαση της star πάρθηκε όταν κατά τη διάρκεια ενός αεροπορικού ταξιδιού, ο Brad είχε τσακωθεί άγρια με τον Maddox.
Epirusblog Gr
5 of 5
Στενοχώριες για την Angelina Jolie: Δεν τη θέλει ο γιος της Maddox!
Epirusblog Gr
5 of 5
show biz 5453668894360606827
Σχόλια
item