Άρτα: Συμμετοχή του Επιμελητηρίου Άρτας στην 3η έκθεση «Ελλάδος Γεύση»

Άρτα: Συμμετοχή του Επιμελητηρίου Άρτας στην 3η έκθεση «Ελλάδος Γεύση»

Το Επιμελητήριο Άρτας, στο πλαίσιο της προσπάθειας για ενίσχυση της εξωστρέφειας των επιχειρήσεων - μελών του, θα συμμετάσχει με αυτόνομο χώρο στο περίπτερο της Περιφέρειας Ηπείρου, στην 3η Έκθεση «Ελλάδος Γεύση», η οποία πραγματοποιείται από τις 10 έως 13 Μαΐου 2018 στο Εκθεσιακό Κέντρο Περιστερίου.

Η διοργάνωση έχει ως στόχο την ολοκληρωμένη προβολή της Ελλάδας μέσω της Γαστρονομίας, του Τουρισμού & του Πολιτισμού της (με έμφαση στη λαϊκή παράδοση).

Στο πλαίσιο της έκθεσης προβάλλεται το σύνολο των κατηγοριών προϊόντων της βιομηχανίας τροφίμων και ποτών και ειδικότερα: Γαλακτοκομικά & Τυροκομικά Προϊόντα, Αλλαντικά, Ψαρικά, Αλίπαστα, Αρτοποιία, Ζαχαροπλαστική, Ξηροί Καρποί, Παραδοσιακά Προϊόντα, Βιολογικά Προϊόντα, Φρούτα- Λαχανικά (Αποξηραμένα, φρέσκα) Συνεταιρισμοί, Αρωματικά Βότανα, Κονσέρβες, Ζυμαρικά, Κατεψυγμένα, Λάδι, Ελιά, Αποστάγματα, Αλκοολούχα Ποτά, Καφές, Αναψυκτικά, Ροφήματα, Αφεψήματα, Οίνος, Εκπαιδευτικά ιδρύματα, Εκδόσεις κλπ.

Όσες επιχειρήσεις- μέλη του Επιμελητηρίου ενδιαφέρονται να στείλουν ενημερωτικό υλικό για την προβολή τους ή δείγματα προϊόντων – παραγωγής τους για να διατεθούν στους επισκέπτες της έκθεσης παρακαλούμε να εκδηλώσουν το ενδιαφέρον τους στο e-mail: info@e-artas.gr, να καλέσουν στο τηλέφωνο 2681028728 ή να στείλουν το υλικό τους έως την Τετάρτη 8 Μαΐου 2018 στο Επιμελητήριο (Κ. Αιτωλού & Ν. Πριοβόλου - 5ος όροφος)


http://maxitisartas.gr
epirusblog.gr
5 of 5
Άρτα: Συμμετοχή του Επιμελητηρίου Άρτας στην 3η έκθεση «Ελλάδος Γεύση»
epirusblog.gr
5 of 5
Αρτα 6846544619054124088
item